Libnet.ro
UNICEF

23:15

Afirmatiile oficiale care te fac sa fugi din Romania: Oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem.

Playtech Playtech,
Afirmatiile oficiale care te fac sa fugi din Romania: Oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem.

Cand un sistem oficial nu functioneaza intr-o tara democratica sau intampina dificultati, un oficial ministerial isi da demisia sau se baga in pamant de rusine. Un roman s-a gandit insa ca manifestarile de civilizatie fata de concetateni sunt o prostie, iar un ton sarcastic e mult mai potrivit. Daniel Osmanovici a fost un jurnalist la . continuă pe Playtech

A 17-a zi in care sistemul informatic din sanatate nu functioneaza. Declaratie cinica a purtatorului de cuvant al CNAS: Oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem

Declaratie cinica a purtatorului de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, in cea de-a 17-a zi in care sistemul informatic din sanatate nu functioneaza. Daniel Osmanovici a declarat pentru RFI ca oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem. Medicii nu pot sa efectueze niciun fel de operatiuni medicale fara sa le inregistreze prin cardul national de sanatate, riscand sa achite contravaloarea lor din buzunar. in aceste conditii, pacientii care nu reprezinta urgente ajung sa fie trimisi acasa.

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

Bugetarul din Romania care primeste de zece ori salariul lui Iohannis. Ce face pentru banii astia

Daca Romania ar avea un serial, fiecare episod ar avea o coloana sonora pe care se aude constant cuvantul halucinatie, caci s-a ajuns la situatii frapante. Salariile unor bugetari depasesc unele calcule, ba chiar depasesc si salariul presedintelui Klaus Iohannis. Bugetarul din Romania care primeste de 10 ori salariul lui Klaus Iohannis Conform jurnalistilor de .

Un rival Revolut cauta manager care sa ii dezvolte prezenta pe piata din Romania

FinTech-ul Monese cauta un Market Development Lead care sa ii creasca baza de clienti din Romania, piata pe care are deja utilizatori ce folosesc aplicatia de mobile banking.

Vor disparea 600.000 de locuri de munca din Romania. in ce domenii se va intampla asta

Peste 600. 000 de locuri de munca vor disparea din Romania din cauza automatizarii si noilor tehnologii, potrivit unui raport recent lansat. Vor disparea 600. 000 de locuri de munca din domenii pe care Romania se axeaza Investigatia specialistilor arata ca peste 600. 000 de locuri de munca vor fi afectate de automatizare si de noile tehnologii, in .

Ecaterina Andronescu anunta noi schimbari la bacalaureat. in ce se vor transforma unele licee din Romania

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, anunta noi schimbari la bacalaureat. Oficialul a mentionat ca Ministerul Educatiei va regandi subiectele examenului maturitatii. O noua lege a educatiei va fi lansata in dezbatere. in ce se vor transforma unele licee din Romania si ce presupune schimbarea anuntata? Ecaterina Andronescu anunta noi schimbari la bacalureat Ecaterina Andronescu a informat .

Publicitatea online din Romania a crescut cu 22% in 2018, pana la 270 mil. lei

Anul 2018 a fost unul dintre cei mai buni ani ai publicitatii online din Romania, inregistrand o crestere de 22% fata de anul anterior si o valoare de 271,8 mil lei, depasind, pentru prima data suma de 50 milioane de euro, potrivit studiului ROADS realizat de IAB Romania. Cifrele sunt mari, dar daca ii intrebi pe editorii locali de presa online, cei mai multi vor spune ca la ei nu ajunge mai nimic.

SALVATI COPIII SI FEDERATIA ELEVILOR DIN ROMANIA: Adoptarea OUG 512019 va duce la cresterea abandonului scolar

Salvati Copiii si Federatia Elevilor din Romania sustin ca adoptarea OUG 512019 implica nedecontarea transportului judetean al elevilor si va duce la cresterea abandonului scolar .

AFI Europe intentioneaza sa achizitioneze portofoliul de cladiri de birouri NEPI din Romania

Valoarea totala a tranzactiei se ridica la aproximativ 310 milioane euro AFI Europe N. a semnat o scrisoare de intentie neangajanta pentru achizitia portofoliului de cladiri de birouri din Romania al NEPI Rockcastle, cu o suprafata totala construita de aproximativ 170. 000 de metri patrati. AFI Europe va beneficia de exclusivitate pentru a derula un proces de due-diligence care vizeaza portofoliul de cladiri de birouri Clasa A, cu o valoare totala de aproximativ 310 milioane de euro, potrivit unui comunicat transmis redactiei.

Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani. Era una dintre cele mai suple artiste din Romania FOTO

Anca Turcasiu este o actrita si cantareata romana care a debutat la 12 ani in filmul De dragul tau, Anca!. Pe langa talentul incontestabil, artista este si o prezenta incantatoare oriunde paseste. Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani Anca Turcasiu face ravagii pe unde se prezinta. Pe langa atitudinea sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )