Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce o asteapta pe Viorica Dancila, dupa ce isi va anunta demisia de la sefia PSD. Cu ce se va alege in schimb

Playtech Playtech,
Ce o asteapta pe Viorica Dancila, dupa ce isi va anunta demisia de la sefia PSD. Cu ce se va alege in schimb

Viorica Dancila a cedat presiunilor venite de la liderii social-democrati si a anuntat ca isi va da demisia in sedinta CEx de marti. Ea va primi in schimb sefia PSD Teleorman si organizatia de femei a partidului. Pana la urmatorul congres PSD, functia de presedinte al partidului va fi asigurata, cel mai probabil, de Marcel . continuă pe Playtech

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de .

Ce raspuns a primit Viorica Dancila, dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reactie ironica

Episod pilot, dubla doi. Viorica Dancila l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis, pentru a-si infrunta perspectivele. Reactie ironica din partea senatoarei PNL Alina Gorghiu. Ce raspuns a primit Viorica Dancila dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis? De te-ndeamna, de te cheama Tu ramai la toate rece .

Traian Basescu arunca bomba: Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD, dupa ce a pierdut dramatic, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor. Era clar de la bun inceput. Este o.

VIDEO Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll: Multumesc in mod special celor care au votat cu inima

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, care a pierdut alegerile cu un scor in jur de 33% conform exit-poll-urilor, a sustinut o scurta declaratie de presa la sediul partidului, in care le-a multumit celor care au votat cu inima. Ea a sustinut ca PSD a recastigat alegatorii pe care i-a pierdut la europarlamentare.

Viorica Dancila: Nu imi dau demisia de la sefia PSD

Viorica Dancila sustine ca nu isi va da demisia de la sefia PSD, iar, daca unii colegi ai sai vor s-o inlocuiasca, atunci trebuie organizat un congres. Ea a comentat ca in acest moment nu este nevoie de conflicte in partid. Trebuie sa ne focalizam atentia spre partidul de la putere si sa facem o opozitie activa, a mai spus ea.

Exit Poll. Primele rezultate oficiale la alegerile prezidentiale. Ce diferenta este intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Romanii isi aleg presedintele pe data de 24 noiembrie 2019. Alegerile prezidentiale pentru al doilea tur in diaspora au inceput vineri, 22 noiembrie. Conform datelor de tip Exit Poll, la ora 15:00 se inregistra o diferenta de peste 20 % procente intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale. Diferenta este una uriasa si este pentru .

Traian Basescu: Viorica Dancila isi da DEMISIA, dar ce PANARAMA ar fi sa ajunga DISCOTECARUL Teodorovici presedinte PSD!

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Viorica Dancila isi va da demisia dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale, dar nu crede ca PSD are pregatit un lider pentru preluarea conducerii.

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

Viorica Dancila insista cu dezbaterea electorala: Domnule presedinte, romanii va asteapta

Viorica Dancila insista cu invitatia la dezbatere si i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca romanii il asteapta. Asta dupa ce stafful de campanie al lui Klaus Iohannis a refuzat invitatia la dezbatere.

Viorica Dancila, interviu exclusiv pentru Antena 3, dupa rezultatele la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD spune daca demisioneaza de la sefia partidului

Viorica Dancila a oferit un interviu exclusiv, pentru Antena 3, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, conform exit-pollului orei 21:00. Fostul premier sustine ca rezultatul nu paote fi schimbat insa aceste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )