Libnet.ro
UNICEF

13:00

Carmen Dan il ironizeaza pe Klaus Iohannis, in vazul tuturor. Cum era aia cu imediat adica imediat?

Playtech Playtech,
Carmen Dan il ironizeaza pe Klaus Iohannis, in vazul tuturor. Cum era aia cu imediat adica imediat?

Carmen Dan il ia peste picior pe Klaus Iohannis. Aceasta i-a adresat ironii in public. Totul s-a petrecut dupa ce presedintele nu a avut niciun fel de reactie la demisia ministrului de Interne. Carmen Dan, ironii la dresa lui Klaus Iohannis Carmen Dan il ia peste picior pe presedintele Romaniei. Acest lucru s-a petrecut in . continuă pe Playtech

Carmen Dan, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Cum era aia cu imediat, adica imediat!?

Carmen Dan, fostul ministrul de Interne il ironizeaza pe presedintele Klaus Iohannis care intarzie sa semneze eliberarea acesteia din functie. Fostul ministru il citeaza pe presedintele Klaus Iohannis care.

Viorica Dancila iese la atac dupa acuzatiile lui Carmen Dan:PSD nu cedeaza presiunilor lui Iohannis. Carmen Dan e dezinformata

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu e adevarat ca ministrul de Interne, Carmen Dan, va fi demisa in urma presiunilor venite de la presedintele Klaus Iohannis.

Reactia dura a lui Codrin Stefanescu, dupa demisiile lui Melescanu si Carmen Dan: Iohannis a cerut doua capete. Si Alianta PSD-ALDE i le-a dat pe tava

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a venit cu o reactie dura dupa ce ministrii de Externe si Interne, Teodor Melescanu si Carmen Dan, au plecat din Guvernul Dancila. Klaus a cerut dou257; cap.

Dancila explica mazilirea lui Carmen Dan: Se bazeaza pe evaluarea activitatii si a perceptiei publice

Premierul Viorica Dancila a precizat faptul ca inlocuirea lui Carmen Dan si a lui Teodor Melescanu nu are legatura cu vreo presiune a lui Klaus Iohannis, ci vine in urma evaluarii facute de ea, dar tine cont si de perceptia publica fata de acestia.

Ion Cristoiu, motivele plecarii lui Carmen Dan de la MAI: Se incearca sa i se dea satisfactie lui Klaus Iohannis

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre motivele din spatele plecarii de la Guvern al ministrului de Interne, Carmen Dan. Sunt doua motive. Primul e noua politica post-Dragnea de a merge pe burta, de a.

Viorica Dancila: Doamna Carmen Dan e dezinformata. Niciodata PSD nu va ceda presiunilor presedintelui

,Premierul Viorica Dancila a facut declaratii dupa ce Carmen Dan si-a prezentat demisia din fruntea Ministerului de Interne. intrebata daca Viorica Dancila a cedat presiunilor lui Klaus Iohannis,.

Carmen Dan, ironie la adresa lui Iohannis: Cum era aia cu imediat, adica imediat!?

Ministrul demisionat de la Interne, Carmen Dan, a lansat o ironie, miercuri, la adresa presedintelui Iohannis in conditiile in care acesta nu a semnat inca decretul prin care aceasta este inlocuita din fruntea in.

Dancila explica de ce a demis-o pe Carmen Dan: Nu am facut-o pentru ca asa vrea Iohannis. Nu-mi dicteaza strada

La finalul Comitetului Executiv al PSD, presedintele partidului, Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul de Externe Teodor Melescanu urmeaza sa fie inlocuiti. in privinta lui Carmen Dan premierul a motivat decizia explicand ca Guvernul are nevoie de o mai mare credibilitate.

Reactia dura a lui Codrin Stefanescu, dupa demisiile lui Melescanu si Carmen Dan: Iohanni a cerut doua capete. Si Alianta PSD-Alde i le-a dat pe tava

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a venit cu o reactie dura dupa ce ministrii de Externe si Interne, Teodor Melescanu si Carmen Dan, au plecat din Guvernul Dancila. Klaus a cerut dou257; cap.

Mircea Badea, reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la ministerul de Interne: Dancila a facut ce i-a zis Iohannis, chiar daca nu a vrut

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Decizia de a-si da demisia din fruntea Ministerului de Interne a venit dupa ce, pe surse, s-a anuntat remanierea sa in urma sedintei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3079 seconds )