Libnet.ro
UNICEF

07:16

Cazul Caracal, in presa internationala. BBC aloca un spatiu amplu cercetarilor de la noi

Playtech Playtech,
Cazul Caracal, in presa internationala. BBC aloca un spatiu amplu cercetarilor de la noi

Cazul disparitiei tinerelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a ajuns sa fie dezbatut si in presa straina. BBC aloca un spatiu mare cercetarilor de la noi din tara asupra disparitiei tinerei si a felului in care au reactionat institutiile in acest caz. De altfel, in materialul realizat, este mentionata si demisia ministrului de interne si . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Viorica Dancila a trimis Corpul de control sa identifice problemele in CAZUL CARACAL. Anunt important pentru CSAT. Premierul acuza lipsa de profesionalism si responsabilitate

Viorica Dancila anunta, marti, inaintea sedintei CSAT,masuri draconice dupa cazul Caracal. Premierul a transmis caa trimis Corpul de control sa identifice problemele. Ea a mai spus ca,.

Deputatul PNL Mara Mares cere demisia ministrului Ecaterina Andronescu pentru comentariile in Cazul Caracal: Afirmatia este similara cu declaratii de tipul avea fusta prea scurta

Deputatul PNL Mara Mares ii cere demisia ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu, dupa ce aceasta a declarat, referitor la Cazul Caracal, ca a invatat de acasa sa nu se urce cu un strain intr-o masina.

Adriana Saftoiu: Exista o complicitate intre autoritati si retelele de trafic de persoane. Institutiile trag de timp in ancheta privind Cazul Caracal

Autoritati ale statului sunt in complicitate cu retele de trafic de persoane, declara la RFI deputata PNL Adriana Saftoiu, care nu exclude ipoteza unei musamalizari in cazul Caracal.

Cinci momente penibile din ancheta in cazul Caracal. Motivele pentru care politistii sunt ironizati pe buna dreptate

Romanii spera sa nu mai fie martori la tot felul de orori, dar, din pacate, lista continua. Ea porneste din Apuseni, o ia la vale spre Colectiv, ajunge la metrou, apoi se indreapta spre Caracal. Tragedia din Olt a scos la iveala grave nereguli in sistem, dar si momente penibile. Iata cinci dintre ele. Cinci .

Procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal a fost suspendat

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat pana la finalizarea anchetei. Procurorul este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara, care-l acuza de grava.

Masurile pe care ministrul interimar de la Interne vrea sa le ia in cazul Caracal. Vom face tot ce este necesar!

Dupa demisia lui Nicolae Moga, Mihai Fifor a preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne. Acesta si-a facut public planul de bataie, prezentand masurile pe care intentioneaza sa le ia. Ce isi propune ministrul interimar de la Interne La propunerea premierului Viorica Dancila, Mihai Fifor este cel responsabil pentru interimatul Ministerului Afacerilor Interne. in urma acestei .

Scrisoare deschisa trimisa de 16 organizatii civice catre sefii tuturor institutiilor ce au legatura cu cazul Caracal: Este nevoie de o conferinta de presa comuna in care sa raspundeti tuturor intrebarilor cu maxima deschidere posibila

Un numar de 16 organizatii civice au trimis o scrisoare deschisa celor care conduc Politia, DIICOT, Parchetul General, MAI, Ministerul Comunicatiilor, STS, ANCOM si Avocatul Poporului prin care le cer sa organizeze o conferinta de presa comuna pentru a-si dovedi integritatea profesionala chiar si atunci cand aceasta este sinonima cu recunoasterea erorilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )