Libnet.ro
UNICEF

14:45

I se cere demisia lui Ion Tiriac de la Federatia Romana de Tenis. Acuze grave la adresa presedintelui FRT

Playtech Playtech,
I se cere demisia lui Ion Tiriac de la Federatia Romana de Tenis. Acuze grave la adresa presedintelui FRT

Opozitia, prin vocea lui Mihai Rusu, unul dintre cei mai activi contestatari ai conducerii FRT, ii cer demisia lui Ion Tiriac din functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis: Este singura solutie de salvare a tenisului romanesc. Ce acuze ii aduce Mihai Rusu lui Ion Tiriac? Cine ii cere demisia lui Ion Tiriac din . continuă pe Playtech

Ion Tiriac: Federatia Romana de Tenis a ajuns batjocura sportului romanesc

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a afirmat, miercuri, in cadrul Adunarii Generale declarate nestatutare din lipsa de cvorum, ca forul pe care il conduce a ajuns batjocura sportului.

Ion Tiriac: Tenisul romanesc se indreapta spre o perioada foarte, foarte dificila dupa era Halep

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a declarat, joi, dupa Adunarea Generala a FRT, ca tenisul romanesc se indreapta spre o perioada foarte, foarte grea dupa era Halep avand in vedere faptul ca institutia pe care o conduce a ramas fara finantare din partea Ministerului Tineretului si Sportului de peste doi ani, scrie Agerpres.

Ion Tiriac: Tenisul romanesc se indreapta spre o perioada foarte, foarte dificila dupa era Halep

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a declarat, joi, pentru Agerpres, dupa Adunarea Generala a FRT, ca tenisul romanesc se indreapta spre o perioada foarte, foarte grea dupa era.

Ion Tiriac, catre Simona Halep: Sa-ti fie rusine fata de mine cand te uiti in oglinda! Momente grele intre cei doi

Ion Tiriac a avut o discutie destul de dura cu Simona Halep dupa primul tur al finalei de la Wimbledon. Miliardarul are o relatie speciala cu cea mai buna jucatoare a Romaniei din toate timpurile, si de aceea dar si datorita experientei sale in tenis, isi permite sa-i spuna lui Halep verde in fata ceea .

Ion Tiriac: Tenisul romanesc se indreapta spre o perioada foarte, foarte, foarte dificila dupa era Halep

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a declarat ca tenisul romanesc se indreapta spre o perioada foarte, foarte grea dupa era Halep, avand in vedere faptul ca institutia pe care o conduce a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )