Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine este Gabriel Oprea si de ce a plecat in 2009 din PSD. Scandalul care i-a schimbat cariera

Playtech Playtech,
Cine este Gabriel Oprea si de ce a plecat in 2009 din PSD. Scandalul care i-a schimbat cariera

Gabriel Oprea a revenit pentru scurt timp in PSD, ca vicepresedinte de partid, dar aventura lui in formatiunea social-democrata s-a terminat dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte. El a mai facut parte din PSD in trecut, dar a iesit din partid in 2009, in urma unui scandal cu privire la . continuă pe Playtech

Cine este Gabriel Oprea si ce a cautat la sediul PSD. A consolat-o pe Viorica Dancila in biroul ei

Gabriel Oprea a facut o vizita supriza celor de la Partidul Social Democrat. Controversatul personaj a revenit in atentia celor care i-au fost colegi si s-a aflat in ziua decisiva in sediul central al partidului din Kiseleff, in biroul in care social-democratii erau cuprinsi de esecul trait. Ce a facut acesta? Cine este Gabriel Oprea .

Marcel Ciolacu: Gabriel Oprea nu e vicepresedinte PSD Viorica Dancila: Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Gabriel Oprea nu este membru al PSD si nici vicepresedinte al partidului. La randul sau, Viorica Dancila a precizat ca toate protocoalele pe care le-a semnat in vederea sustinerii in turul doi al alegerilor prezidentiale nu mai sunt valabile.

Cum a ajuns Gabriel Oprea in conducerea PSD. Dezvaluiri neasteptate

Gabriel Oprea a ajuns vicepresedinte PSD prin intermediul unei asociatii care a fost infiintata in luna mai si care a semnat un protocol de colaborare cu social-democratii pe 14 noiembrie. Liderii formatiunii politice s-au aratat nemultumiti de aceasta decizie, in conditiile in care nu au fost anuntati. Gabriel Oprea a fost vazut la sediul PSD .

Gabriel Oprea, despre revenirea in PSD: Nu am venit la ciolan. Am venit la greu, sa ajut

Dupa ce mai multi lideri PSD au criticat revenirea in partid a lui Gabriel Oprea si numirea acestuia in functia de vicepresedinte, acesta a venit cu explicatii, subliniind ca a fost invitat, si ca nu si-a fortat intrarea. Oprea mai subliniaza ca nu am venit la ciolan, ci a venit la greu, sa ajut si cred ca trebuie sa fim uniti pentru a fi puternici.

Gabriela Firea, atac dur dupa aparitia lui Gabriel Oprea la sediul PSD

Gabriel Oprea a intrat din nou pe usa PSD. Fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost vazut la sediul PSD in timp ce se astepta marele anunt al rezultatelor aleger.

Cum a fost bagat Gabriel Oprea in conducerea PSD fara stirea partidului

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea s-a intors intr-o functie de conducere in partidul din care a plecat. Presedintele PSD Viorica Dancila a confirmat duminica seara ca acesta detine functia de vicepresedinte in Comitetul Executiv al partidului, explicand ca Oprea a obtinut postul in urma unui protocol de colaborare.

Demisie in PSD. Cine pleaca din partid dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte

Un vicepresedinte al PSD Oradea, Adrian Stanga, a demisionat din functie, dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte PSD cu drept de vot in CEX. Avand in vedere faptul ca intotdeauna am respectat.

MARCEL CIOLACU: Gabriel Oprea nu este membru PSD si nu va fi cat sunt eu interimar

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a precizat miercuri, dupa sedinta Comitetul Executiv National al PSD, ca Gabriel Oprea nu este membru PSD si nu va fi cat el este interimar, iar Viorica Dancila, a declarat ca protocolul semnat de ea cu acesta nu mai are valabilitate.

Gabriel Oprea si-a scos la vanzare celebra sufragerie

Gabriel Oprea a scos la vanzare vila care contine celebra sufragerie, in care s-au intalnit George Maior, fost sef SRI, adjunctul sau Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi fosta sefa DNA, Vasile Dancu si Dan Andronic, in seara celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2009.

inca un deputat PSD critica revenirea lui Gabriel Oprea la conducerea partidului: O piatra de moara. El este trecutul

Deputatul PSD Petre Florin Manole se alatura vocilor care contesta revenirea lui Gabriel Oprea in partid, afirmand ca fostul lider UNPR nu este decat o piatra de moara care in mod cert nu ne trebuie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )