Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Playtech Playtech,
Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din . continuă pe Playtech

Cine este Marcel Ciolacu, cel care vrea sa-i ia locul Vioricai Dancila la conducerea PSD

Marcel Ciolacu a ajuns in cel mai inalt punct al carierei politice. E al treilea om in stat, dupa ce, toamna trecuta, era marginalizat in PSD, din cauza criticiilor aduse lui Liviu Dragnea. in 2017, pasiunea.

Viorica Dancila a demisionat din fruntea PSD. Noul presedinte interimar este Marcel Ciolacu

UPDATE 23:50 Noul presedinte interimar este Marcel Ciolacu. Paul Stanescu a fost votat secretar general, in locul lui Mihai Fifor. Biroul Permanent National a fost dizolvat. UPDATE 23:50 Viorica Dancila a demisionat din fruntea PSD, dupa aproape cinci ore de negocieri in sedinta CEx. numarul doi din partid, Eugen Teodorovici, refuza sa-si predea .

Ce variante se discuta in PSD, dupa infrangerea lui Dancila: Rocada la conducerea partidului, Marcel Ciolacu ar putea fi numit presedinte interimar Firea se incalzeste pe tusa

Dupa infrangerea inregistrata de candidatul PSD la alegerile prezidentiale, in interiorul partidului se ascut cutitele si se contureaza taberele. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca liderul PSD Buzau si presedintle Camerei Deputatilorm Marcel Ciolacu ar fi purtat discutii cu Viorica Dancila si apropiatii acesteia pentru o preluare a partidului fara scandal. Aceleasi surse sustin ca Gabriela Firea ar fi interesata sa intre in competitia pentru functia de presedinte PSD fiind sustinuta de baronul Paul Stanescu.

UPDATE Tensiune in PSD inaintea CEx: Dancila s-ar fi razgandit in privinta demisiei Sefa PSD nu le mai raspunde la telefon liderilor partidului (surse)

Creste tensiunea in PSD. Daca aseara lucrurile pareau lamurite, inaintea Comitetului Executiv CEx) lucrurile par a lua o alta turnura. Potrivit unor surse social-democrate, Viorica Dancila s-ar fi razgandit in privinta demisiei, iar apropiati ai sai ii cauta sprijin printre sefii de organizatii. in timpul diminetii, Marcel Ciolacu care vizeaza sefia interimara a PSD, s-a intalnit cu mai multi lideri ai partidului, in biroul sau de la Camera Deputatilor. Planul lor: echipa colectiva de conducere si congres in decembrie sau ianuarie. -------------15:28 Viorica Dancila s-ar fi razgandit in privinta demisiei si nu mai doreste sa renunte la sefia PSD14. 20 Marcel Ciolacu s-a reintors in Parlament. Daniel Suciu si Paul Stanescu in biroul acestuia. Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca Dancila incearca sa stranga sustinatori in jurul ei. 45 Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro Viorica Dancila nu le mai raspunde la telefon liderilor PSD. Social-democratii se tem ca aceasta va refuza sa demisionez si se pare ca Marcel Ciolacu ar fi plecat spre locuinta acesteia.

MARCEL CIOLACU: Demisia este un act unilateral

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a spus inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca demisia este un act unilateral, dupa ce luni s-a vehiculat ca ar fi convins-o pe Viorica Dancila sa demisioneze.

Pretendentii la sefia PSD incep atacurile la adresa lui Dancila Marcel Ciolacu: Rezultatul este unul dezastruos. PSD are nevoie de un nou inceput

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a postat luni, pe Facebook o declaratie prin care atrage atentia ca rezultatul este unul dezastruos pentru PSD si ca partidul are nevoie de un nou inceput. Declaratia vine in contextul in care Ciolacu isi doreste sefia PSD dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale. De altfel, lideri ca Gabriela Firea si Niculae Badalau au cerut public un congres extraordinar.

Marcel Ciolacu, dupa pierderea alegerilor de catre PSD: Sa fim cinstiti, este un rezultat dezastruos

Sa fim cinstiti, este un rezultat dezastruos. Acesta este titlul mesajului despre alegeri postat pe Facebook de catre deputatul PSD, Marcel Ciolacu. Reactia vine dupa ce partidul sau contabilizeaza una dintre cele mai evidente infrangeri, de la infiintare.

Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD Liderii PSD isi impart functiile in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament Ciolacu, Stanescu si Manda vor face pate din conducere colectiva - surse

Liderii PSD s-au reunit luni seara, intr-o sedinta informala, la Parlament pentru a discuta viitorul partidului. intalnirea are loc in contextul in care presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu a avut o discutie cu Viorica Dancila si a convins-o pe aceasta sa-si depuna demisia din fruntea partidului, potrivit surselor HotNews. ro. Decizia urmeaza sa fie anuntata la sedinta Comitetului Executiv al PSD programata marti. 30 Marcel Ciolacu a reusit sa coaguleze sustinerea liderilor PSD pentru a fi sustinut ca presedinte interimar al PSD. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca s-a decis ca toata conducerea Biroului Politic sa-si depuna demisia la sedinta CEX de marti.

ORBAN DUPA CE A FOST INFORMAT DE REVENIREA PSD CU MARCEL CIOLACU LA CONDUCERE Stiti vorba aia: incurca-i drace

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost intrebat, marti, daca se teme de o revenire a PSD cu Marcel Ciolacu la conducere si a inceput sa rada. Stiti vorba aia: &171;incurca-i drace &187;, a afirmat liderul liberal.

Marcel Ciolacu a strans baronii in jurul sau. 35 de organizatii il sustin pentru preluarea conducerii PSD

Inaintea Comitetului Executiv CEx) al PSD in care Viorica Dancila ar urma sa predea puterea in partid lui Marcel Ciolacu si unei echipe colective de conducere, mai multi lideri social-democrati s-au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )