Libnet.ro
UNICEF

15:45

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Playtech Playtech,
CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila . continuă pe Playtech

Traian Basescu, reactie neasteptata despre demisia Vioricai Dancila: Ea a fost intr-o capcana

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Fostul sef de stat a declarat ca Dancila a fost nevoita sa faca fata unei campanii si unei guvernari fara ajutorul lui Liviu Dragnea, devenind astfel o victima a electoratului. Traian .

Digi 24: CTP, despre dezbaterea Vioricai Dancila: O femeie demna nu agata un barbat

Staff-ul de campanie a apludat-o pe Viorica Dancila mortacios, vineri seara, iar Dancila s-a acoperit de ridicol, spune Cristian Tudor Popescu.

Stirile ProTV: Ce spune CTP despre demisia Vioricai Dancila: Executare in 48 de ore

Cristian Tudor Popescu a analizat, luni seara, la Stirile Pro TV, rezultatele alegerilor prezidentiale 2019 si viitorul pe care il are PSD, ca urmare a infrangerii.

Liviu Plesoianu cere demisia Vioricai Dancila: Du-te!

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, cere demisia Vioricai Dancila din functia de presedinte al PSD, dupa ce a aflat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD si membru CEX. Dancila, DEMISIA! in seara.

Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului

Liderii PSD pregatesc rasturnarea Vioricai Dancila din fruntea partidului, dupa esecul istoric de la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila ar urma sa fie executata la fel ca predecesorii sai: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta, pierzatori in lupta pentru Cotroeni. Favoriti pentru sefia PSD: Marcel Ciolacu presedintele Camerei Deputatilor), Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Debarcarea Vioricai Dancila, chestiune de cateva zile. CTP, reactie dura: E o nesimtita fata de propriul partid!. Cine ar urma sa preia sefia PSD

Clipele grele nu s-au terminat pentru Partidul Social Democrat. Din pacate pentru Dancila, imperiul creat in ultimul timp cade. Daca nu de mult avea alaturi foarte multi colegi, era prim-ministru al Romaniei si promitea romanilor o Romanie mai buna, acum sprijinul tuturor se duce usor, usor, dupa esecul de la prezidentiale. Cristian Tudor Popescu sustine .

Ce a spus mama lui Klaus Iohannis, cand a aflat ca acesta a castigat alegerile prezidentiale. Reactie neasteptata

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor in fata Vioricai Dancila si a obtinut un nou mandat la Palatul Cotroceni. Mama presedintelui Romaniei a fost extrem de bucuroasa cand a aflat rezultatul alegerilor, dar a refuzat sa comenteze subiectul. Mama lui Klaus Iohannis s-a bucurat enorm cand a aflat ca acesta a .

Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila care ridica mari semne de intrebari. Candidata PSD are multe explicatii de dat

Viorica Dancila a terminat Facultatea de Petrol si Gaze in anul 1983. Detaliul de pe diploma de studii a candidatei PSD la alegerile prezidentiale 2019 ridica multe semne de intrebare. Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila Viorica Dancila s-a nascut pe 16 decembrie 1963, in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman. Parintii s-au .

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica .

SONDAJ Ce credeti ca se va intampla cu PSD, dupa esecul Vioricai Dancila in alegeri?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus ca nu isi da demisia de la conducerea partidului, dupa infrangerea suferita in alegerile prezidentiale. Dar inca de duminica seara au inceput miscarile de forte in PSD, partid unde, de la Adrian Nastase incoace, niciun lider nu a ramas pe pozitii dupa infrangerea la prezidentiale. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti ca se va intampla cu PSD, dupa esecul Vioricai Dancila?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )