Libnet.ro
UNICEF

06:30

Demisii in masa in partidul lui Victor Ponta. De ce il acuza politicienii care pleaca din Pro Romania

Playtech Playtech,
Demisii in masa in partidul lui Victor Ponta. De ce il acuza politicienii care pleaca din Pro Romania

Membrii partidului Pro Romania la carma caruia se afla Victor Ponta sunt nemultumiti de atitudinea liderului si il acuza ca a dus o politica a pumnului in gura. Drept urmare, membrii Pro Romania si-au dat demisia in masa. Demisii in masa in partidul lui Victor Ponta: Ne luam ramas-bun de la politica pumnului in gura . continuă pe Playtech

Partidul lui Victor Ponta ramane fara organizatia din Braila, dupa ce Mihai Tudose a dat tonul: Ne luam ramas bun de la politica pumnului in gura dusa de Dragnea 2

Organizatia Pro Romania Braila a demisionat in bloc din partid, sambata, in urma unei sedinte largite in care sefii si membrii din organizatia judeteana si cea municipala au decis sa isi ia ramas-bun de la politica pumnului in gura, dusa in ultima perioada de Victor Ponta Dragnea 2), anunta deputatul Emilia Meirosu.

Victor Ponta, iesire furtunoasa dupa scandalurile din Pro Romania: Noi suntem altfel; nu dam voturi contra functii!

Victor Ponta transmite un mesaj categoric, dupa numeroasele scandaluri care au rupt Pro Romania la nivelul conducerii. Ponta scrie, pe Facebook, ca partidulpe care il conduce a refuzat pilele si.

Viorica Dancila se teme sa nu aiba aceeasi soarta ca Mircea Geoana sau Victor Ponta si sa fie data afara din PSD

Viorica Dancila nu exclude posibilitatea de a avea soarta lui Victor Ponta sau a lui Mircea Geoana si sa fie data afara din PSD, relateaza Hotnews. ro, care citeaza o serie de declarii ale fostului premier de.

Victor Ponta, solicitare pentru Klaus Iohannis: Sa se zbata pentru acest colac de salvare

Victor Ponta a prezentat noua varianta de buget al Uniunii Europene pentru 2021-2028 si spune ca dezavantajeaza Romania, in raport cu varianta initiala. Liderul Pro Romtnia le cere lui Iohannis si celor din.

Victor Ponta, dupa ABROGAREA Legii recursului compensatoriu: Partea rea e ca vom plati milioane de euro amenzi pentru conditii

Legea recursului compensatoriu a fost abrogata. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca, per ansamblu, este un lucru bun, dar abrogarea va veni si cu urmari negative. Imaginea, asa neagra cum este, este.

Victor Ponta, declaratie susprinzatoare in plenul Camerei Deputatilor: Am fi fost toti spanzurati in Piata Victoriei. Acum, lumea lauda

Victor Ponta a facut o declaratie dura in plenul Camerei Deputatilor. Liderul Pro Romania sustine ca daca in guvernul din 2015 era 4,4 deficit, acum ar fi fost toti spanzurati in Piata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )