Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Playtech Playtech,
Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, primul mesaj dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile: Nu trebuie sa dezarmam

Candidata PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis. O prima reactie dupa acest esec a avut si Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei. Gabriela Firea, primarul-general al Bucurestiului, a comentat esecul PSD la prezidentiale. Edilul-sef a avut o prima reactie dupa ce Viorica Dancila a fost invinsa de Klaus Iohannis in .

Ce raspuns a primit Viorica Dancila, dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reactie ironica

Episod pilot, dubla doi. Viorica Dancila l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis, pentru a-si infrunta perspectivele. Reactie ironica din partea senatoarei PNL Alina Gorghiu. Ce raspuns a primit Viorica Dancila dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis? De te-ndeamna, de te cheama Tu ramai la toate rece .

Ce o asteapta pe Viorica Dancila, dupa ce isi va anunta demisia de la sefia PSD. Cu ce se va alege in schimb

Viorica Dancila a cedat presiunilor venite de la liderii social-democrati si a anuntat ca isi va da demisia in sedinta CEx de marti. Ea va primi in schimb sefia PSD Teleorman si organizatia de femei a partidului. Pana la urmatorul congres PSD, functia de presedinte al partidului va fi asigurata, cel mai probabil, de Marcel .

incepe razboiul in PSD dupa esecul de la alegerile prezidentiale

incepe razboiul in PSD dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila bagapartidul in sedinta pentru a analiza unde s-a gresit. Dupa fiecare esec, in.

Viorica Dancila umileste din nou diaspora. Nu demisioneaza: La alegerile locale, diaspora nu voteaza!

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar isi pune mari sperante in alegerile locale si parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat sustine ca PSD va obtine un numar mult mai mare de voturi, intrucat diaspora nu va putea vota. Viorica Dancila umileste din nou diaspora Presedintele PSD a tinut un discurt .

Viorica Dancila: PSD a recuperat in alegerile prezidentiale voturile pierdute la europarlamentare

Viorica Dancila a declarat. duminica seara, ca, desi a pierdut alegerile prezidentiale, PSD a recupe.

Rezultate finale oficiale. Iohannis a spulberat-o pe Viorica Dancila in Timis, castigand alegerile cu 76,32 la suta

Numaratoarea oficiala a voturilor de la turul doi al alegerilor prezidentiale s-a incheiat, iar rezultatul arata o victorie categorica a lui Klaus Iohannis.

VIDEO Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll: Multumesc in mod special celor care au votat cu inima

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, care a pierdut alegerile cu un scor in jur de 33% conform exit-poll-urilor, a sustinut o scurta declaratie de presa la sediul partidului, in care le-a multumit celor care au votat cu inima. Ea a sustinut ca PSD a recastigat alegatorii pe care i-a pierdut la europarlamentare.

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica .

Vasile Dincu: Viorica Dancila se va retrage. Le-am aratat sondajele si au decis sa mearga mai departe, desi nu stateau bine

Vasile Dincu, fost lider PSD si actual director al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), sustine ca Viorica Dancila va face un pas in spate dupa esecul de la prezidentiale, desi nu ea ar fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )