Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce functie va ocupa Viorica Dancila, dupa demisia de la sefia PSD. Se intoarce de unde a plecat

Playtech Playtech,
Ce functie va ocupa Viorica Dancila, dupa demisia de la sefia PSD. Se intoarce de unde a plecat

Anul 2019 a fost un dezastru pentru Viorica Dancila. Desi putea lejer sa-l creada cel mai bun an din cariera sa, totul s-a zdruncinat in turul I al alegerilor prezidentiale. Ce functie va putea ocupa aceasta, dupa renuntarea de buna voie la sefia Partidului Social Democrat? Ce functie va ocupa Viorica Dancila, dupa demisia de . continuă pe Playtech

Ce o asteapta pe Viorica Dancila, dupa ce isi va anunta demisia de la sefia PSD. Cu ce se va alege in schimb

Viorica Dancila a cedat presiunilor venite de la liderii social-democrati si a anuntat ca isi va da demisia in sedinta CEx de marti. Ea va primi in schimb sefia PSD Teleorman si organizatia de femei a partidului. Pana la urmatorul congres PSD, functia de presedinte al partidului va fi asigurata, cel mai probabil, de Marcel .

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de .

Surse: Viorica Dancila nu isi da demisia de la sefia PSD in sedinta CEx

Potrivit unor surse, Viorica Dancila nu isi va da demisia de la sefia PSD in aceasta seara, in cadrul sedintei Comitetului Executiv. Se pare ca Dancila s-ar fi lasat convinsa de Eugen.

Viorica Dancila a convocat Comitet Executiv al PSD, marti, ora 18.30: Discutia nu trebuie amanata

Viorica Dancila a anuntat ca a convocat sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru marti, ora 18. Social-democratii vor analiza rezultatul alegerilor prezidentiale, dar si nemultumirile din partid. La sedinta exista posibilitatea si convocarii unui Congres pentru perioada urmatoare.

Victor Ponta, lovitura uriasa pentru Viorica Dancila: Cei de la PSD trebuie sa-si gaseasca pe cineva care sa-i conduca

Fostul candidat la alegerile prezidentiale din 2014 Victor Ponta a atacat-o dur pe Viorica Dancila, care a pierdut dramatic in fata lui Klaus Iohannis. Eu cred ca in turul doi cu Barna sau Diaconu nu.

SURSE: Viorica Dancila isi da demisia de la sefia PSD. in CEx-ul paralel organizat de Marcel Ciolacu se cere si inlaturarea lui Eugen Teodorovici si Mihai Fifor

UPDATE: Se pregatesc schimbari radicale in PSD. Potrivit unor informatii pe surse din cadrul intalnirii care a avutloc luni seara in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament, in sedinta de marti a.

Rovana Plumb a declarat ca ea a fost cea care a propus ca Viorica Dancila sa preia sefia organizatiei de femei a PSD

Rovana Plumb a declarat ca ea a fost cea care a propus ca Viorica Dancila sa preia sefia organizatiei femeilor social-democrate. Ea a precizat ca Dancila este o persoana demna, care nu a trebuie sa fie convinsa sa demisioneze de la conducerea partidului.

Lider PSD nu exclude ca Viorica Dancila sa piarda sefia partidului

Mihai Fifor, secretarul general al PSD si un apropiat al Vioricai Dancila, nu exclude ca aceasta ar putea sa piarda sefia partidului. Ramane de vazut. Deocamdata trebuie sa ne ocupam de numarat.

VIDEO Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll: Multumesc in mod special celor care au votat cu inima

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, care a pierdut alegerile cu un scor in jur de 33% conform exit-poll-urilor, a sustinut o scurta declaratie de presa la sediul partidului, in care le-a multumit celor care au votat cu inima. Ea a sustinut ca PSD a recastigat alegatorii pe care i-a pierdut la europarlamentare.

Cum a ajuns Dancila sa fie debarcata la sefia Organizatiei Femeilor Social Democrate, dupa demisia din fruntea PSD

Liderul PSD Dambovita, Rovana Plumb, a declarat ca ea a fost cea care a propus ca Viorica Dancila sa preia sefia organizatiei femeilor social-democrate. Plumb a precizat ca Dancila este o persoana demna,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )