Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gestul inexplicabil al Vioricai Dancila. Ce face in timp ce toata lumea asteapta sa demisioneze

Playtech Playtech,
Gestul inexplicabil al Vioricai Dancila. Ce face in timp ce toata lumea asteapta sa demisioneze

Social-democratii asteapta cu sufletul la gura sedinta CEx de marti seara, cand Viorica Dancila urmeaza sa isi anunte demisia din functia de presedinte al partidului. Fostul premier a promis ca demisioneaza, la insistentele colegilor din formatiunea politica, insa nimeni nu o mai poate contacta la telefon. Viorica Dancila nu mai raspunde la telefon Potrivit informatiilor . continuă pe Playtech

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica .

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

Ce a postat fiul Vioricai Dancila, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca mama lui a pierdut alegerile (FOTO)

La scurt timp, dupa ce s-a aflat ca Viorica Dancila a pierdut rusinos alegerile prezidentiale, fiul sau, Victor, a postat un mesaj cu subinteles. Din timpul care treceimi place cine ramane.

Debarcarea Vioricai Dancila, chestiune de cateva zile. CTP, reactie dura: E o nesimtita fata de propriul partid!. Cine ar urma sa preia sefia PSD

Clipele grele nu s-au terminat pentru Partidul Social Democrat. Din pacate pentru Dancila, imperiul creat in ultimul timp cade. Daca nu de mult avea alaturi foarte multi colegi, era prim-ministru al Romaniei si promitea romanilor o Romanie mai buna, acum sprijinul tuturor se duce usor, usor, dupa esecul de la prezidentiale. Cristian Tudor Popescu sustine .

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila care ridica mari semne de intrebari. Candidata PSD are multe explicatii de dat

Viorica Dancila a terminat Facultatea de Petrol si Gaze in anul 1983. Detaliul de pe diploma de studii a candidatei PSD la alegerile prezidentiale 2019 ridica multe semne de intrebare. Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila Viorica Dancila s-a nascut pe 16 decembrie 1963, in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman. Parintii s-au .

Gabriela Firea, la CEx-ul PSD. Ce spune despre demisia Vioricai Dancila: Nu vreau sa fac rau partidului!

Liderii PSD se reunesc in CEx la sediul din Kiseleff pentru a decide cine va conduce partidul dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti seara, ca daca Viorica Dancila va demisiona din functia de presedinte al partidului, functia va fi ocupata de presedintele executiv, respectiv de catre Eugen .

Liviu Plesoianu cere demisia Vioricai Dancila: Du-te!

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, cere demisia Vioricai Dancila din functia de presedinte al PSD, dupa ce a aflat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD si membru CEX. Dancila, DEMISIA! in seara.

SONDAJ Ce credeti ca se va intampla cu PSD, dupa esecul Vioricai Dancila in alegeri?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus ca nu isi da demisia de la conducerea partidului, dupa infrangerea suferita in alegerile prezidentiale. Dar inca de duminica seara au inceput miscarile de forte in PSD, partid unde, de la Adrian Nastase incoace, niciun lider nu a ramas pe pozitii dupa infrangerea la prezidentiale. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti ca se va intampla cu PSD, dupa esecul Vioricai Dancila?.

INTERACTIV Cum a votat Romania Vioricai Dancila - Cate voturi a luat candidata PSD in fiecare judet din tara

Candidatul PSD, Viorica Dancila, a pierdut categoric Turul 2 al alegerilor prezidentiale in fata contracandidatului sustinut de PNL, Klaus Iohannis si a reusit sa ia peste 50% din voturi doar in cinci judete din tara. Cu toate acestea, Dancila a pierdut la limita votul in alte cinci judete si a scos un scor de peste 40% in 14 judete. in doua judete, totusi, Dancila a reusit contraperformanta de a lua sub 20%, iar in Diaspora candidata PSD a scos un rusinos 6%. Vezi cum arata rezultatul Vioricai Dancila in Turul 2 judet cu judet.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )