Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marian Godina ii demasca pe sefii din politie. M-am saturat sa imi fie rusine de cei care isi bat joc de oamenii care pun pasiune!

Playtech Playtech,
Marian Godina ii demasca pe sefii din politie. M-am saturat sa imi fie rusine de cei care isi bat joc de oamenii care pun pasiune!

In Romania este haos de cand s-au produs crime la Caracal; crime pentru care autoritatile parca nu s-au straduit. Parintii nu au ce ingropa, romanii isi manifesta neputinta in mai multe orase din tara, mai-marii statului isi dau demisia, iar mai toti oamenii isi astern durerea pe retelele de socializare. Unul dintre ei este si . continuă pe Playtech

Marian Godina, despre cazul din Caracal. Nu va bucurati de demisii si demiteri. E praf in ochi

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. Ce spune Marian Godina despre interventia autoritatilor in cazul din Caracal in urma mesajelor pe care primit din partea .

Marian Godina, REVOLTAT de cum a gestionat agentul principal de la 112 apelul de ajutor al Alexandrei: Alaturi de Gheorghe Dinca si de individul care a preluat apelul de la 112, mi-as dori sa-i vad in aceeasi celula si pe sefii lui

Politistul Marian Godina a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care isi exprima revolta fata de felul in care agentul principal de la 112, din Slatina, a gestionat apelul de ajutor al.

Marian Godina, dezvaluiri dupa scandalul tragediei din Caracal, acolo unde Alexandra Maceseanu ar fi fost macelarita de un mecanic

Celebrul politist brasovean Marian Godina a comentat circumstantele in care au intervenit politistii in cazul tragic de la Caracal. Nu am date oficiale despre cazul de la Caracal, stiu cam ce stiti si.

Marian Godina, dezvaluiri dupa scandalul tragediei din Caracal, acolo unde Alexandra Macesanu ar fi fost macelarita de un mecanic

Celebrul politist brasovean Marian Godina a comentat circumstantele in care au intervenit politistii in cazul tragic de la Caracal. Nu am date oficiale despre cazul de la Caracal, stiu cam ce stiti si.

HARTA NEAGRA a sefilor din Politie: Oameni necalificati, numiti in functii pe salarii grosolane, doar pentru ca sunt in partidul potrivit (FOTO)

Deputatul USR Claudiu Nasui prezinta, intr-o postare pe Facebook, harta a sefilor din Politie de la nivelul judetelor. Este vorba despre oameni care au ajuns sa ocupe anumite functii desi nu erau calificati.

Marian Godin, despre cazul din Caracal. Unii mi-au spus ca le e scarba de mine

Tragedia de la Caracal a ingrozit Romania si a starnit numeroase reactii, inclusiv pe cea a politistului Marian Godina. intr-o postare, facuta pe blogul sau, acesta a vorbit despre cazul care a cutremurat o tara intreaga. in urma mesajelor pe care primit din partea oamenilor, Marian Godina a tinut sa faca anumite precizari. Primesc, de .

Subiectele zilei: Un prefect si doi sefi din Politie demisi in cazul fetei disparute la Caracal. Iohannis spune ca nu e suficient; Proteste la Caracal, in fata casei ororilor. Sute de oameni scandeaza revoltati: Nepasarea voastra ucide vieti; CTP, despre

Mizeria incredibila din 2 spitale. Proprietar e un minister care nu mai exista. Scorojite si impovarate de timp. Prezidentialele bat la usa: creste riscul aparitiei fake news-urilor si amplificarii campaniilor de dezinformare si manipulare. La aproape trei luni pana la alegerile prezidentiale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )