Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul de Interne a demisionat. Nicolae Moga a stat in functie doar 6 zile

Playtech Playtech,
Ministrul de Interne a demisionat. Nicolae Moga a stat in functie doar 6 zile

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat, dupa ce a stat in functie doar 6 zile. Cererea USR a fost indeplinita. Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat De ce a plecat? De ce ar fi ramas?, a spus Cristian Tudor Popescu, in direct, la Digi 24. Dupa ce USR a cerut demisia ministrului de . continuă pe Playtech

Ministrul de Interne a demisionat

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a declarat marti ca a decis, in urma unei conversatii cu premierul Dancila, sa se retraga din functie pentru a salva prestigiul ministerului.

Nicolae Moga, ministrul de Interne, a demisionat

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul de Interne la doar sase zile dupa numire.

Dacian Ciolos, dupa demisia lui Nicolae Moga: Nu avem nevoie doar de o schimbare de guvern, de peticeli pe ici, pe colo, ci de o reforma profunda a statului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne un primul gest de decenta si normalitate in Guvernul condus de Viorica.

Nicolae Moga, ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria institutiei - 6 zile Cazul Caracal a explodat la doua zile de la numirea lui in functie

Nicolae Moga, care a demisionat marti in urma tragediei de la Caracal, este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria ministerului - a ocupat aceasta functie doar sase zile. Alexandra a disparut de acasa miercuri, exact in ziua in care Moga a depus juramantul, iar cazul a explodat doua zile mai tarziu. Un mandat scurt a avut si fostul lider PSD Liviu Dragnea, care a fost la conducerea MAI 12 zile.

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat dupa doar sase zile de mandat

Nicolae Moga a anuntat marti ca a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Interne, dupa doar sase zile de mandat.

Filiala PSD Constanta, din care face parte si ministrul demisionar Nicolae Moga, a transmis un mesaj Vioricai Dancila

PSD Constanta si-a anuntat sustinerea fata de premierul Viorica Dancila in cazul deciziilor luate in cazul de la Caracal. Nicolae Moga, ministrul de Interne care a demisionat dupa numai 6 zile, face parte din aceasta organizatie.

Cine vine la MAI. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul Afacerilor Interne MAI), la doar 6 zile dupa ce a preluat mandatul, in contextul modului in care autoritatile au intervenit in cazul din Caracal. Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor, care va asigura interimatul. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor la MAI in urma unei .

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul de Interne la sase zile de la numire

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul de Interne la cateva zile de la numire.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Sedinta de urgenta la Guvern: Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Nicolae Moga, Raed Arafat si directorul STS (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a convocat la Palatul Victoria, sambata de la ora 12, pe ministrul de Interne, Nicolae Moga, coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed.

Ministrul de Interne demisioneaza la sase zile de la numirea in functie, in urma cazului Caracal: Am luat aceasta decizie pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei institutii - UPDATE

Nicolae Moga si-a anuntat demisia, marti, la sase zile de la numirea in functia de ministru al Administratiei si Internelor, in urma uciderii celor doua adolescente din Olt, caz care a scos la iveala ineficienta autoritatilor. El a spus ca a luat aceasta decizie pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei institutii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )