Libnet.ro
UNICEF

16:15

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Playtech Playtech,
Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva . continuă pe Playtech

Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan: Trebuie sa plateasca! Demisia nu rezolva nimic!

Rares Bogdan a reactionat dur dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Europarlamentarul PNL a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care o trage la raspundere pentru violentele de la protestul din 10 august 2018. Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan Carmen .

Viorica Dancila, reactie dupa demisia lui Carmen Dan: Eu cred ca unii membri PSD nu au invatat nimic si cred ca daca ies in spatiul public sa declarare ceva ii va respecta cineva (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o reactie acida dupa ce Carmen Dan si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului de Interne acuzand ca urma sa fie inlocuita politic si nu din motive de.

Mircea Badea, reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la ministerul de Interne: Dancila a facut ce i-a zis Iohannis, chiar daca nu a vrut

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Decizia de a-si da demisia din fruntea Ministerului de Interne a venit dupa ce, pe surse, s-a anuntat remanierea sa in urma sedintei de.

Viorica Dancila, motivul pentru care i-a cerut demisia lui Carmen Dan: E o decizie corecta, menita sa faca dreptate

Viorica Dancila a explicat ca i-a cerut demisia ministrului de Interne casa faca dreptate. I-am cerut astazi demisia doamnei Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne. Este o decizie.

Ce spune un protestatar batut degeaba pe 10 august despre soarta dosarului penal privind violentele jandarmilor dupa demisia lui Carmen Dan

Una dintre marile intrebari care se ridica dupa demisia lui Carmen Dan din fruntea Ministerului Afacerilor Interne este daca acest gest va influenta sau nu mersul anchetei deschise dupa violentele jandarmilor din 10 august 2018. Am stat de vorba cu unul dintre protestatarii din 10 august, care a fost batut de un jandarm in timp ce tineau mainile ridicate deasupra capului, daca plecarea protejatei lui Dragnea din fruntea MAI va grabi solutionarea dosarului.

Dancila explica de ce a demis-o pe Carmen Dan: Nu am facut-o pentru ca asa vrea Iohannis. Nu-mi dicteaza strada

La finalul Comitetului Executiv al PSD, presedintele partidului, Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul de Externe Teodor Melescanu urmeaza sa fie inlocuiti. in privinta lui Carmen Dan premierul a motivat decizia explicand ca Guvernul are nevoie de o mai mare credibilitate.

Dancila insista, pe Facebook, ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate. Ce raspundea premierul, cu cateva minute inainte, la o intrebare referitoare la 10 august

La scurt timp dupa ce a anuntat oficial remanierea lui Carmen Dan, Viorica Dancila a scris pe Facebook ca ea i-a cerut demisia ministrului de Interne, aceasta fiind o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa restabileasca increderea oamenilor in guvern.

Dancila sustine ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate

Premierul Viorica Dancila a precizat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca ea i-a cerut demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne si aceasta este o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa.

Viorica Dancila iese la atac dupa acuzatiile lui Carmen Dan:PSD nu cedeaza presiunilor lui Iohannis. Carmen Dan e dezinformata

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu e adevarat ca ministrul de Interne, Carmen Dan, va fi demisa in urma presiunilor venite de la presedintele Klaus Iohannis.

Ovidiu Raetchi, despre demisia lui Carmen Dan: Doar primul pas catre aflarea adevarului despre 10 august

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedintele Comisiei de Aparare, a reactionat luni pe Facebook in urma deciziei lui Carmen Dan de a-si da demisia din functia de ministrul de Interne si a subliniat ca acesta este doar primul pas pentru aflarea adevarului despre incidentele care au avut loc pe 10 august.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2822 seconds )