Libnet.ro
UNICEF

07:45

Traian Basescu, reactie neasteptata despre demisia Vioricai Dancila: Ea a fost intr-o capcana

Playtech Playtech,
Traian Basescu, reactie neasteptata despre demisia Vioricai Dancila: Ea a fost intr-o capcana

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Fostul sef de stat a declarat ca Dancila a fost nevoita sa faca fata unei campanii si unei guvernari fara ajutorul lui Liviu Dragnea, devenind astfel o victima a electoratului. Traian . continuă pe Playtech

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Stirile ProTV: Ce spune CTP despre demisia Vioricai Dancila: Executare in 48 de ore

Cristian Tudor Popescu a analizat, luni seara, la Stirile Pro TV, rezultatele alegerilor prezidentiale 2019 si viitorul pe care il are PSD, ca urmare a infrangerii.

Liviu Plesoianu cere demisia Vioricai Dancila: Du-te!

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, cere demisia Vioricai Dancila din functia de presedinte al PSD, dupa ce a aflat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD si membru CEX. Dancila, DEMISIA! in seara.

Traian Basescu, reactie incredibila la vot: Sa continue!

Traian Basescu a avut o serie de reactii incredibilem atat inainte de deschiderea sectiilor de votare, dar si dupa ce a mers sa isi exprime acest drept. Fostul lider al statului le-a transmis romanilor un mesaj cat se poate de clar, in ceea ce priveste al doilea tur al alegerilor prezidentiale, din aceasta duminica, pe .

Digi 24: CTP, despre dezbaterea Vioricai Dancila: O femeie demna nu agata un barbat

Staff-ul de campanie a apludat-o pe Viorica Dancila mortacios, vineri seara, iar Dancila s-a acoperit de ridicol, spune Cristian Tudor Popescu.

Traian Basescu vorbeste despre demisia iminenta a Vioricai Dancila: Va pleca de una singura si o va face destul de repede

Fostul presedinte Traian Basescu se declara convins ca Viorica Dancila va demisiona de la conducerea PSD dupa esecul inregistrat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Era clar de la bun.

Traian Basescu: Viorica Dancila isi da DEMISIA, dar ce PANARAMA ar fi sa ajunga DISCOTECARUL Teodorovici presedinte PSD!

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Viorica Dancila isi va da demisia dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale, dar nu crede ca PSD are pregatit un lider pentru preluarea conducerii.

Ce a spus mama lui Klaus Iohannis, cand a aflat ca acesta a castigat alegerile prezidentiale. Reactie neasteptata

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor in fata Vioricai Dancila si a obtinut un nou mandat la Palatul Cotroceni. Mama presedintelui Romaniei a fost extrem de bucuroasa cand a aflat rezultatul alegerilor, dar a refuzat sa comenteze subiectul. Mama lui Klaus Iohannis s-a bucurat enorm cand a aflat ca acesta a .

Traian Basescu: E o asa seceta in PSD incat orice varianta de inlocuire a Vioricai Dancila e mai proasta decat pastrarea ei. Aici e PSD astazi

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca orice varianta de inlocuire a Vioricai Dancila la conducerea PSD ar fi mai proasta decat pastrarea ei. Comentand, la Romania TV, situatia din PSD in c.

Debarcarea Vioricai Dancila, chestiune de cateva zile. CTP, reactie dura: E o nesimtita fata de propriul partid!. Cine ar urma sa preia sefia PSD

Clipele grele nu s-au terminat pentru Partidul Social Democrat. Din pacate pentru Dancila, imperiul creat in ultimul timp cade. Daca nu de mult avea alaturi foarte multi colegi, era prim-ministru al Romaniei si promitea romanilor o Romanie mai buna, acum sprijinul tuturor se duce usor, usor, dupa esecul de la prezidentiale. Cristian Tudor Popescu sustine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )