Libnet.ro
UNICEF

08:45

Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Fostul premier si-a postat demisia pe Facebook

Playtech Playtech,
Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Fostul premier si-a postat demisia pe Facebook

Daca mariajul dintre Mihai Tudose si Victor Ponta a fost unul sub bune auspicii, se pare ca acum s-a pronuntat divortul dintre cei doi! Victor Ponta a dezvaluit motivul plecarii fostului Premier din structura de partid. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care . continuă pe Playtech

Adevaratul motiv pentru care Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. A facut public totul

Mihai Tudose a demisionat marti din Pro Romania. Anuntul a fost facut chiar pe contul de Facebook al europarlamentarului. Acesta a vorbit despre motivele care l-au determinat sa plece din partid. A inceput o.

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a povestit motivul pentru care nu i-a mai intrebat pe elevii sai de ce nu si-au invatat lectia: Nu am mai pus-o niciodata

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a relatat un moment special de pe vremea cand preda Limba Romana la clasele de gimnaziu si liceu. Demnitarul a explicat motivul pentru care nu ii intreaba niciodata pe copii.

Elon Musk a oferit o suma uriasa pentru o masina achizitionata cu 100 de dolari. Motivul pentru care a luat aceasta decizie

Multa asteptare pentru ca Elon Musk sa dezvaluie camioneta electrica completa a Tesla s-a incheiat definitiv pe 21 noiembrie, seara marea dezvaluire a provocat cu siguranta o agitatie. Elon Musk a oferit o suma uriasa pentru o masina achizitionata cu 100 de dolari. Toata lumea stie ca celebrul miliardar are cateva excentricitati si, nu .

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Motivul: ,,totalul dezacord cu deciziile lui Ponta

Dupa mai multe discutii in contradictoriu pe care Mihai Tudose le-a avut cu Victor Ponta, a venit momentul ca acesta sa isi anunte demisia din partidul Pro Romania. Fostul premier a facut anuntul pe Facebook.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Motivul: totalul dezacord cu deciziile lui Ponta

Dupa seria de contre cu Victor Ponta, Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania, fostul premier facand anuntul pe Facebook, unde a postat si demisia.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania dupa conflictul cu Ponta. Care e motivul oficial

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania, el postand pe Facebook cererea de demisie depusa la filiala Braila a partidului.

Victor Ponta, despre plecarea lui Mihai Tudose din Pro Romania: A fost in dezacord cu deciziile partidului

Victor Ponta comenteaza decizia lui Mihai Tudose de a demisiona din Pro Romania. Liderul partidului afirma ca acesta era in dezacord cu deciziile Pro Romania din momentul in care a votat instalarea Guvernului.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Este dreptul sau. A fost in dezcord cu o decizie majoritara a partidului

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Liderul partidului a sustinut ca europarlamentarul este in total dezacord cu liderii Pro Romania si acesta ar fi fost.

Mihai Tudose anunta apocalipsa pentru mai multe partide: Nu cred ca au vreun viitor

Mihai Tudose a facut un pronostic crunt pentru Pro Romania, dar si pentru alte partide. Europarlamentarul sustine ca nu crede ca partidele mici precum Pro Romania, ALDE, PMP au vreun viitor. Cred ca s-a.

Mihai Tudose demisioneaza din Pro Romania

Fostul premier, Mihai Tudose, si-a depus cererea de demisie din Pro Romania. Acesta a postat pe reteaua de socializare Facebook o fotografie a cererii de eliberare din functie, depuse la filiala din Braila a partidului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )