Libnet.ro
UNICEF

17:45

Viorica Dancila, in cazul CNAS: cum a demonstrat ca nu intelege institutiile statului, din nou

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, in cazul CNAS: cum a demonstrat ca nu intelege institutiile statului, din nou

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii sa-i solicite demisia presedintului Casei de Asigurari de Sanatate, fara sa stie ca institutia CNAS functionea in subordinea premierului. Purtatorul de cuvand al CNAS a declarat in urma cu cateva zile, fara niciun fel de emotii, ca este mai putin relevant decat credem faptul ca nu functioneaza sistemul informatic . continuă pe Playtech

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe director, iar Vulcanescu anunta ca nu pleaca!

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe acesta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

Viorica Dancila cere demisia directorului si purtatorului de cuvant de la CNAS

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii Sorina Pintea demisia presedintelui CNAS Razvan Teohari Vulcanescu si purtatorului de cuvant al institutiei Daniel Osmanovici in urma declaratiilor facute de cel din urma in care a spus ca oamenii mor si cu un sistem, si fara un sistem.

Viorica Dancila ii cere Sorinei Pintea sa ii demita pe directorul si purtatorul de cuvant al CNAS, care a afirmat ca oamenii mor oricum, cu sau fara cardul de sanatate

Prmierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa ii demita pe presedintele Casei de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu, si pe purtatorul de cuvant al institutiei, Daniel Osmanovici. Acesta a declarat, ieri, ca oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem informatic - n. red. Afirmatiile lui Osmanovici au fost facute in contextul in care sistemul informatic al CNAS nu functioneaza de 18 zile.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni. Ce l-a intrebat pe seful statului

Viorica Dancila l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Premierul il preseaza pe liderul statului pentru a lua o decizie cat mai repede. Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis la Cotroceni pentru a-l presa sa ia o decizie Viorica Dancila l-a sunat pe Iohannis la Cotroceni ca sa discute despre propunerile pentru ministerele .

Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Ce ne facem daca acuzatiile sunt reale?

Conflictul s-a mutat pe alte fronturi! Premierul Viorica Dancila o ataca pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Oficialul, in timp ce isi ascutea sabiile, a subliniat ca inainte de orice Kovesi sa-si rezolve problemele din justitie. Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala Viorica Dancila a .

VIORICA DANCILA: Este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic pentru alegerile prezidentiale, adaugand ca urmeaza sa aiba o intalnire cu Calin Popescu-Tariceanu pe acest subiect.

Viorica Dancila, scoasa din sarite de Alex Dima de la PRO TV. Dialog savuros despre Teleorman, intre cei doi

Viorica Dancila a fost scoasa din sarite de Alex Dima, reporterul de la Pro TV care a mai trecut printr-o situatie similara in perioada in care lider al PSD era Liviu Dragnea. Jurnalistul a intrebat-o pe Dancila ce a facut pentru a scoate judetul Teleorman din saracie, dar premierul a ocolit raspunsul si i-a reprosat .

VIORICA DANCILA: Analizam fiecare punct de la GRECO

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul roman analizeaza fiecare punct al raportului GRECO referitor la tara noastra, dar ca pe acest subiect magistratii ar trebui sa gaseasca un consens, daca se doreste, intr-adevar, o independenta a justitiei.

VIORICA DANCILA: Mi-as dori sa revenim la politici care se concentreaza pe cetatean

Premierul Viorica Dancila a declarat intr-un interviu acordat The Guardian ca PSD a inteles mesajul transmis la alegerile europarlamentare si ca partidul se va concentra mai mult pe cetateni si mai putin pe sistemul judiciar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )