Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jandarmii lovesc din nou: aventurile de la protestul magistratilor la Palatul de Justitie

Playtech Playtech,
Jandarmii lovesc din nou: aventurile de la protestul magistratilor la Palatul de Justitie

Daca erai de parere ca jandarmii mai pot fi folositi si la altceva decat la impiedicat proteste, te-ai inselat. Cea mai recenta interventie a Jandarmeriei Romane s-a desfasurat aseara, la protestul magistratilor. Dupa cum se poate vedea in clipul de mai jos, pe parcursul serii de ieri, jandarmii au fost implicati intr-o actiune menita sa [] . continuă pe Playtech

Jandarmii au impiedicat protestul magistratilor de pe scarile Curtii de Apel Bucuresti: Acestia au invocat un ordin al conducerii instantei (VIDEO)

Jandarmii au incercat luni seara sa impiedice desfasurarea unui nou protest al magistratilor impotriva OUG 7. Invocand un ordin dat de conducerea Curtii de Apel Bucuresti, fortele de ordine nu au vrut sa le.

Criza in Justitie. Protestul magistratilor, interzis pe treptele Curtii de Apel Bucuresti

Judecatorii si procurorii nu renunta la protestele fata de Ordonanta 7. Au fost si cateva momente de tensiune la Curtea de Apel Bucuresti, pentru ca, initial, jandarmi nu au vrut sa permita protestul pe treptele institutiei si i-au alungat pe magistrati.

DRAMA la PRO TV! Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat, din nou... Vestea SOC a zilei (FOTO)

Florin Busuioc este unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania. El a fost operat pentru a doua oara,pe cord. in urma cu cateva zilemedicii au luat decizia de a-imonta un al.

Digisport: Bianca Andreescu a salvat-o pe Simona Halep o data. Duminica trebuie sa o faca din nou

Bianca Andreescu, canadianca de numai 18 ani, a reusit deja o performanta imensa prin calificarea in finala turneului de aproape 10 milioane de dolari de la Indian Wells. Este singura jucatoare cu wild card din istoria turneului care a ajuns in ultimul act!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )