Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, la spital: Cum a decurs interventia chirurgicala

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, la spital: Cum a decurs interventia chirurgicala

Pe parcursul serii de joi, 26 octombrie, presedintele tarii noastre a fost operat la Spitalul Militar din capitala. Interventia chirurgicala suferia de Klaus Iohannis s-a desfasurat fara complicatii. Joi seara, Klaus Iohannis a fost internat la spitalul Militar Bucuresti pentru a suferi o interventie chirurgicala. Nu se stie daca operatia a fost planificata cu mult [] . continuă pe Playtech

Iohannis a fost externat dupa interventia chirurgicala la umar

Presedintele Klaus Iohannis a parasit vineri dimineata Spitalul de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, unde, cu o zi in urma, a fost supus unei interventii chirurgicale artroscopice la umarul stang. Joi seara, reprezentantii unitatii medicale anuntau ca operatia a decurs fara probleme, iar seful statului urmeaza tratament antialgic, antiinflamator si antibioterapie cu spectru larg, incepand procedurile de recuperare fizica.

Presedintele Klaus Iohannis a suferit o interventie chirurgicala in cursul zilei de joi, 25 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang.

UPDATE Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar/ Medicii spun ca a fost o interventie minim invaziva

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala. Medicii de la spitalul Militar spun ca interventia a fost minim invaziva si a decurs fara probleme fiind voba de impingement conflict) subacromial drept, bursita subacromiala dreapta si leziune de tendon supraspinos.

Klaus Iohannis a fost externat de la Spitalul Militar dupa operatia suferita la umar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat vineri dimineata de la Spitalul Militar din Capitala. Seful statului a suferit joi seara o interventie chirurgicala la umarul stang. Operatie care a decurs fara pr.

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar; el este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se conform protocolului medical, cu rezultate.

Klaus Iohannis a fost operat la umarul stang. Care e starea lui de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davilapentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se.

Klaus Iohannis a fost externat din spital. Presedintele a fost operat la umarul stang

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat, vineri, dupa ce joia suferit o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang, iar operatia a decurs fara probleme. Iohannis a fost internat la.

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala.

Medicii Spitalului Militar dau detalii despre operatia suferita de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a suferit, joi, o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang, iar operatia a decurs fara probleme, au anuntat, joi seara, reprezentantii Spitalului Urgenta Militar.

Klaus Iohannis: Avem responsabilitatea sa reflectam asupra parcursului Romaniei pentru a avea un viitor democratic

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca romanii au responsabilitatea sa reflecteze, in anul Centenarului, la parcursul Romaniei pentru un viitor democratic, sigur si prosper. in acest secol de existenta a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )