Libnet.ro
UNICEF

20:45

Orase din Grecia, mistuite de incendii: 74 de decese aproape de Atena

Playtech Playtech,
Orase din Grecia, mistuite de incendii: 74 de decese aproape de Atena

Din cauza instabilitaii termice extreme din ultimele saptamani, nu ar trebui sa vina ca o surpriza incendiile de proportii cataclismice. Cele mai recente s-au desfasurat in Grecia, iar consecintele au fost devastatoare. Nu mai putin de 74 de morti si 187 de raniti au avut de suferit in urma evenimentelor din Grecia ultimelor zile. Mai []. continuă pe Playtech

MAE, precizari de ULTIMA ORA despre situatia romanilor din Grecia

Ministerul roman al Afacerilor Externe face noi precizari cu privire la situatia cetatenilor romani din Grecia, tara care se confrunta cu incendii devastatoare in ultimele zile. Potrivit unui comunicat.

Ministerul Apararii si anunta disponibilitatea de a sprijini autoritatile din Grecia n cazul incendiilor devastatoare. Doua aeronave militare, pregatite sa decoleze n orice moment

Ministerul Apararii anunta ca, in urma discutiilor purtate de ministrul Mihai Fifor cu omologul sau elen pe marginea incendiilor devastatoare din Grecia, soldate cu zeci de morti, Armata romana are disponibilitatea de a interveni cu forte si mijloace, daca autoritatile de la Atena vor solicita sprijinul prin Mecanismul de protectie civila al UE. Potrivit MApN, doua aeronave configurate pentru incendii sunt pregatite sa decoleze, la ordin, catre Grecia.

Asa arata IADUL: Statiunile de vacanta din GRECIA s-au transformat in scrum! Incendiul catastrofal, surprins de la inaltime (FOTO,VIDEO)

Un pasager a surprins din avion dimensiuniledezastrului provocat de incendiul violent din Grecia care a cauzat decesul a cel putin 80 de persoane si ranirea a altor 200. Imaginile virale au fost.

Bilantul victimelor incendiilor din Grecia a ajuns la 81 de morti si sute de raniti

Bilantul celor care si-au pierdut viata in urma incendiilor de vegetatie din Grecia a ajuns la 81 de morti. Majoritatea victimelor au ars de vii in casele lor sau in masinile cu care incercau sa fuga.

Teodor Melescanu, precizari legate de situatia din Grecia: Nu exista niciun fel de indiciu ca ar fi fost implicat vreun turist roman

Situatia este dramatica in zonele devastate de incendiile de vegetatie din Grecia. Bilantul a ajuns la 81 de morti si 200 de raniti iar autoritatile de la Atena au cerut ajutor intrenational penrtru ca nu au.

Armata Romana INTERVINE in IADUL din Grecia! Avioanele s-au ridicat de la sol! E stare de urgenta (VIDEO)

Armata Romaniaintervine de urgenta in infernul din Grecia, trimitand avioanele speciale pentru stingerea incendiilor catastrofale. La operatiunea de stinge.

Melescanu: Nu exista romni afectati de incendiile din Grecia / Cele doua aeronave puse la dispozitia autoritatilor elene sunt gata sa plece

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, miercuri dimineata, ca informatiile furnizate autoritatilor romane arata ca nu exista romani afectati in urma incendiilor violente din Grecia, soldate cu cel putin 76 de morti si 188 de raniti.

Incendiu devastator din Grecia. MApN: Fortele Aeriene Romane sunt pregatite cu aeronave pentru a interveni

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a discutat cu omologul elen privind incendiile din Grecia, pentru a-l asigura pe cel din urma de sprijin, daca acesta va fi solicitat. MApN precizeaza ca Fortele Aeriene.

Imagini apocaliptice cu dezastrul din Grecia! 74 de oameni au murit. Romanii din Atena, marturii din infern - VIDEO

Update:Incendiile care au devastat imprejurimile Atenei au provocat moartea a 74 de persoane, a anuntat marti purtatoarea de cuvant a pompierilor, Stavroula Maliri, revizuind in crestere precedentul bilant.

Cluburile de fotbal Olympiacos si PAOK, solidare cu victimele incendiilor din Grecia - Echipa lui Razvan Lucescu doneaza ncasarile de la meciul cu Basel

Clubul Olympiacos a anuntat ca doneaza un milion de euro pentru ajutorarea victimelor incendiilor de vegetatie din regiunea Attica. PAOK Salonic, grupare la care antrenor este Ravan Lucescu, ii va ajuta pe cei afectati de incendii donand toate incasarile de la meciul de marti cu FC Basel, scor 2-1, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )