Libnet.ro
UNICEF

22:30

Telekom Romania ofera finantari in valoare de 60.000 de euro pentru castigatorii concursului de proiecte Teimplici.ro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Telekom Romania ofera finantari in valoare de 60.000 de euro pentru castigatorii concursului de proiecte Teimplici.ro

Un numar de 37 de proiecte au fost inscrise la cea de-a patra editie a concursului de proiecte Teimplici. ro desfasurat de Telekom Romania. Pentru editia 2018, organizata sub umbrela Educatie pentru o noua generatie, Telekom si-a propus sa. continuă pe Wall-Street Ro

Finantari de 100.000 euro pentru startup-uri IT: nscrieri online

Gigantul german al industriei chimice BASF, prezent si in Romania, lanseaza o competitie pentru startup-urile din domeniul IT. Compania cauta solutii pentru imbunatatirea operatiunilor sale de productie, livrare si inovare. Digitalizarea este o componenta cheie in toate aceste eforturi, iar BASF cauta startup-uri din intreaga lume pentru a aborda si rezolva aceste provocari.

Apple a ajuns la un acord cu fiscul francez si va plati 500 milioane de euro pentru a regla problema impozitelor prea mici platite n ultimul deceniu

Apple a ajuns la un acord cu administratia fiscala din Franta si va plati jumatate de miliard de euro pentru a compensa faptul ca in ultimii zece ani a platit impozite mai mici decat ar fi trebuit, scrie AFP. Marile companii de tehnologie au fost luate in colimator de mai multe state europene in care acestea au incasari mari, dar platesc impozite infime.

GDPR: Google, sanctionat cu 50 de milioane de euro pentru greseli de ncepator. Impactul deciziei n piata

Google a fost sanctionat, pe 21 ianuarie 2019, cu 50 de milioane euro pentru incalcarea de lunga durata a unor prevederi fundamentale prevazute de GDPR cu privire la obligatiile de informare, dar si de justificare a unui temei legal, cu care entitatile trebuie sa se conformeze atunci cand procedeaza la prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Sanctionarea Google in acest fel este un raspuns firesc avand in vedere varietatea de date pe care le prelucreaza si impactul inerent asupra vietii private a utilizatorilor care rezulta din combinarea seturilor de date si identificarea unor caracteristici intrinseci comportamentului, identitatii si preferintelor utilizatorilor.

Program de 400 de milioane de euro pentru scoli. Ce ar putea primi toti elevii din Romania

400 de milioane de euro ar costa programul prin care toti elevii din Romania ar urma sa primeasca tablete, iar fiecare sala de clasa sa fie dotata cu tabla inteligenta. Anuntul a fost facut de ministrul.

Premiu de 100.000 euro pentru IT-isti, ntr-o competitie de aplicatii care folosesc sistemul european de navigatie prin satelit

Agentia GNSS European GSA), care sprijina obiectivul UE de a maximiza rentabilitatea investitiilor in sistemele globale de navigatie prin satelit, organizeaza o competitie pentru programatori. Institutia provoaca IT-stii sa proiecteze, dezvolte, testeze si lanseze o aplicatie pentru telefon care sa se foloseasca de sistemul de navigatie prin satelit Galileo. Castigatorul va primi un premiu de pana la 100. 000 de euro.

MCIN ACORDA: Peste 1,2 milioane de euro pentru sustinerea expozitiilor cu obiecte restaurate

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) acorda peste 1,2 milioane de euro institutiilor publice de cultura pentru sustinerea expozitiilor cu obiecte restaurate.

Kovesi ar putea plati mii de euro pentru ca a dat afara abuziv un procuror DNA

Laura Codruta Kovesi ar putea plati 10. 000 de euro daune pentru ca a dat afara abuziv un procuror DNA. Procesul dintre fosta sefa a institutiei si Mihaela Iorga Moraru se judeca exact in timp ce Kovesi.

CARAS-SEVERIN: Finantare europeana de 11 milioane de euro pentru Spitalul Judetean Resita

Spitalul Judetean Resita beneficiaza de o finantare europeana totala de 11 milioane de euro, in baza a trei proiecte, ultimul, de aproximativ 3,5 milioane de euro.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )