Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adevarul despre divortul lui Michael Jackson. Dezvaluirea a venit dupa moarte

Playtech Playtech,
Adevarul despre divortul lui Michael Jackson. Dezvaluirea a venit dupa moarte

Lisa Presley, fiica regelui muzicii Rock n Roll, Elvis Presley, a dezvaluit motivul pentru care ea si Michael Jackson au divortat, in anul 1996. Cei doi au fost casatoriti doar pentru doi ani, insa diferentele de caracter si dorinta imensa a lui Michael de a avea un copil foarte repede i-au facut sa se indeparteze. continuă pe Playtech

Dezvaluire SOC despre viata lui Michael Jackson. Fosta sotie a starului pop, marturisiri zguduitoare

Dezvaluiri soc ale fostei sotii a starului Michael Jackson, dupa aparitia documentarului HBO Leaving Neverland, care contine oribile acuzatii de abuz sexual la adresa starului. Debbie Rowe a recunoscut.

Cine este Omer Bhatti, despre care se crede ca e singurul copil biologic al lui Michael Jackson: ii spunea tata si a locuit la ferma Neverland

Prince, Paris si Blanket sunt, oficial, copiii recunoscuti de popstar. Totusi, recent, fosta sotie a lui Michael Jackson a recunoscut ca acestia sunt conceputi cu ajutorul unui donator anonim, nefiind, biologic vorbind, copiii lui Michael Jackson.

Regizorul Leaving Neverland vrea sa realizeze o continuare a documentarului despre Michael Jackson

Dan Reed, regizorul Leaving Neverland, vrea sa realizeze o continuare a documentarului despre Michael Jackson in care sa se axeze pe procesul din 2004-2005, in urma caruia artistul a fost achitat pentru 10 capete de acuzare.

Un regizor care a lucrat cu Michael Jackson, dupa documentarul HBO: Cred aproape fiecare cuvant

Un regizor care a lucrat cu Michael Jackson a reactionat in urma controversatului documentar HBO Leaving Neverland, pe care-l caracterizeaza ca fiind genial si se pozitioneaza de partea acuzatorilor megastarului.

Fosta sotie a lui Michael Jackson dezvaluie ca cei doi copii nu sunt ai starului

Din anul 1996 si pana in 1999, Michael Jackson a fost casatorit cu Debbie Rowe, femeia care i-a adus pe lume pe cei doi copii ai artistului, Prince si Paris.

Caru' cu vedete: Regizorul Leaving Neverland vrea sa realizeze o continuare a documentarului despre Michael Jackson; Cantareata Liliana Savu, grav ranita intr-un accident rutier; Ce spun medicii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu

Phoenix renaste cu ajutorul lui Marcel Iures. Marcel Iures si Nicu Covaci, doua dintre valorile noastre culturale, pregatesc o colaborare inedita. Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, a recunoscut. Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, a recunoscut ca cei doi copii ai artistului au ca tata un donator anonim.

Digi 24: Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, a recunoscut: Paris si Prince nu sunt copiii Regelui Pop

Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, a recunoscut ca cei doi copii ai artistului au ca tata un donator anonim. Debbie este mama lui Prince si Paris, care au fost conceputi prin inseminare artificiala, relateaza online ziarul spaniol ABC.

Digi 24: Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, a recunoscut: Paris si Prince nu sunt copiii Regelui Pop

Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, a recunoscut ca cei doi copii ai artistului au ca tata un donator anonim. Debbie este mama lui Prince si Paris, care au fost conceputi prin inseminare artificiala.

Fosta sotie a lui Michael Jackson arunca bomba: Prince si Paris nu sunt copiii artistului

Din anul 1996 si pana in 1999, Michael Jackson a fost casatorit cu Debbie Rowe, femeia care i-a adus pe lume pe cei doi copii ai artistului, Prince si Paris. Din pacate pentru Regele Pop, imaginea lui este.

Fosta sotie a lui Michael Jackson, marturisiri socante legate de copiii regretatului artist

Fosta sotie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, a recunoscut ca cei doi copii ai regelui muzicii pop au ca tata un donator anonim. Prince si Paris, copiii lui Debbie, au fost conceputi prin inseminare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )