Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adevarul dureros din spatele deceselor de la Terapie Intensiva. Un medic celebru rupe tacerea

Playtech Playtech,
Adevarul dureros din spatele deceselor de la Terapie Intensiva. Un medic celebru rupe tacerea

Recent, un medic internist de la Spitalul Colentina a dezvaluit posibilele cauze pentru care numarul deceselor de la ATI cresc alarmant, de la o zi la alta. Printre acestea se numara lipsa de personal a spitalelor, din care rezulta o lipsa de atentie fata de pacienti, dar si din cauza infectiile nosocomiale. Care este situatia . continuă pe Playtech

Mesajul sfasietor al unui medic ATI: in ultima vreme, putini pacienti care ajung pe Terapie Intensiva se fac bine

Alina Nistor este medic de Terapie Intensiva la Spitalul Judetean Suceava. intr-un interviu acordat presei, ea a aratat ca oamenii infectati cu SARS-COV-2 vin tarziu la spital, iar familiile lor ajung ca puna o presiune uriasa pe medici. Salvatorii sunt facuti criminali de catre rudele bolnavilor pe motiv ca pacientii nu ar avea COVID-19 si ar fi tinuti in spital degeaba.

ingrijorator. Toate paturile de la Unitatea de Terapie Intensiva Mobila de la Pitesti, ocupate intr-o singura noapte

Cresterea dramatica a numarului de pacienti diagnosticati cu SARS-CoV2, la nivel national a dus la ocuparea multor Sectii de Terapie Intensiva din tara. Noaptea trecuta, toate cele 12 paturi de la Unitatea de Terapie Intensiva Mobila de la Pitesti au fost ocupate.

O noua zi cu peste 2.000 de noi infectari cu SARS-CoV-2 si 56 de decese. 628 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 157. 352 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 2. 069 de noi imbolnaviri din doar 10. 051 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 5. 467 de decese, din care 56 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 628.

Copil de 3 ani, infectat cu SARS-CoV-2, internat la Terapie Intensiva cu sindrom inflamatoriu multisistem

Un copil de trei ani este internat la Terapie Intensiva la Spitalul Dr. Victor Gomoiu din Bucuresti cu sindrom inflamatoriu multisistem n. r. - PIMS), in urma infectiei COVID-19. Copilul nu este intubat, fiind in stare stabila.

Sectia de Terapie Intensiva nou nascuti a Spitalului Marie Curie primeste 800.000 de lei dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a acuzat faptul ca a cumparat consumabile pe datorie

Sectia de Terapie Intensiva pentru nou nascuti a Spitalului de Copii Marie Curie din Bucuresti a primit astazi 800. 000 de lei, suma provenita din fondurile Programului Terapie Intensiva Nou-Nascuti al Ministerului Sanatatii, dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a acuzat faptul ca nu mai sunt bani pentru materiale si consumabile in sectie si a cumparat lucrurile necesare pe datorie, a anuntat managerul spitalului, Daniel Buzatu.

Digi24: Pacientul care a ajuns la terapie intensiva si tot nu e convins ca are COVID. Am ramas fara aer dintr-o data

Nou deschisa, sectia de terapie intensiva a spitalului Witting din Bucuresti s-a umplut in 24 de ore. Si asta dupa ce a stat complet dotata si inchisa doua luni, din cauza lipsei de personal. Urmeaza un nou episod Pacient in Romania.

Prima editie a emisiunii Andreei Marin, Nu Exista Nu Se Poate. Secretul din spatele decorului!

Andreea Marin a revenit in lumea televiziunii cu un nou proiect intitulat Nu Exista Nu Se Poate. Prima editie a emisiunii a fost difuzata la TVR 2 in aceasta seara si a impresionat placut inclusiv prin decorul ales.

Sectiile de Terapie Intensiva ale spitalelor din Dolj si Olt au atins capacitatea maxima

In contextul cresterii numarului cazurilor de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, sectiile ATI din spitale ajung la capacitatea maxima. in Oltenia, spre exemplu, nu mai este niciun loc liber la Terapie.

A ajuns la terapie intensiva, diagnosticat cu COVID-19. Chiar daca a fost conectat la aparate, tot nu crede ca s-a infectat cu SARS-CoV-2

Desi numarul cazurilor de COVID-19 din Romania continua sa creasca pe zi ce trece, iar in cursul zilei de miercuri s-a depasit pragul de 4. 000 de infectari in ultimele 24 de ore, coronascepticii sustin in co.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )