Libnet.ro
UNICEF

06:30

Aplicatia de la Google care iti pune camera telefonului pe steroizi

Playtech Playtech,
Aplicatia de la Google care iti pune camera telefonului pe steroizi

Google a dezvaluit cateva noi actualizari pentru instrumentul sau Lens, care sunt concepute pentru a facilita cumparaturile de la distanta si scoala de acasa. Google Lens este functia de. continuă pe Playtech

Testul care iti arata cat de sanatosi sunt plamanii tai. Ce e spirometria

Un test simplu de respiratie iti arata cat de sanatosi sunt plamanii tai. Acesta te ajuta sa depistezi singur si rapid problemele pulmonare. E indicat pentru cei care stiu ca au un istoric aparte sau sunt fumatori inraiti. Ce trebuie sa faci? Cum sa depistezi problemele pulmonare? Un test simplu te ajuta sa faci asta .

Planta care iti salveaza ficatul. Ce se intampla in corpul tau daca o folosesti

Papadia Taraxacum officinale) a fost pretuita pentru proprietatile sale de vindecare imense inca din cele mai vechi timpuri. Este un simbol al perseverentei adevarate a naturii. Desi aceasta planta poate fi extrem de benefica pentru sanatatea dvs. , poate fi destul de enervanta pentru gradinari. Papadia, planta care iti salveaza ficatul Papadia, ca nume botanic vorbeste .

Cum atragi banii si norocul in casa ta. 6 trucuri care iti vor umple conturile

Principiile feng shui ajuta la indepartarea energiilor negative, aducand un sentiment de pace casei in care locuiesti. Potrivit invataturilor din aceasta sfera, toate lucrurile sunt conectate si totul este energie, iar starea noastra interioara este influentata de mediul in care traim. Cum sa atragi banii, sa ai echilibru si armonie interioara? Norocul poate fi de .

Alimentele care iti prelungesc viata. Ce nu a mancat un barbat in ultimii zeci de ani

Potrivit OMS, speranta medie de viata in zilele noastre este de aproximativ 72 de ani. Trebuie sa stiti ce va poate afecta sanatatea si procesul de imbatranire intr-un mod pozitiv si negativ. Astfel va puteti schimba obiceiurile zilnice. Poate sa nu mai consumati anumite alimente, cum ar fi carnea rosie, asa cum a facut Bernando .

Gmail Go, disponibil pe orice telefon: aplicatia care iti face telefonul mai rapid

La inceput, aplicatia Gmail Go a fost lansata pentru telefoanele cu performante scazute si un trafic de internet redus inclus in abonament. Acum, o poti descarca si tu, ca sa-ti faci.

Tort de mere, reteta de post in care se pune ulei de cocos

Daca nu stii ce sa mai pregatesti dulce pentru cei dragi, reteta de Tort de mere de mai jos iti poate fi de mare ajutor. Este de post si reprezinta o varianta sanatoasa a prajiturilor cu mult unt. Tort de mere, reteta de post Toamna, prajiturile preferate ale romanilor sunt cele care contin si mere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )