Libnet.ro
UNICEF

10:15

Are cancer. Actorul a facut anuntul trist chiar ieri: Am fost diagnosticat cu limfom

Playtech Playtech,
Are cancer. Actorul a facut anuntul trist chiar ieri: Am fost diagnosticat cu limfom

Un actor celebru tocmai le-a dat vestea trista fanilor sai. Medicii i-au dezvaluit diagnosticul dupa un set de analize amanuntite. Starul de la Hollywood are cancer. Cum se simte acesta acum si cum a decis sa marturiseasca lumii intregi momentele grele prin care trece? Un actor celebru a facut anuntul trist: Am fost diagnosticat cu . continuă pe Playtech

Visul lui Cristi Borcea s-a indeplinit. Anuntul facut chiar ieri despre copiii sai

In varsta de 50 de ani, Cristi Borcea se poate considera norocos. Dupa un an, acesta ia pauza de la afaceri, iar motivul este unul intemeiat. Fostul actionar Dinamo si-a indeplinit visul. Dupa un an de asteptare, visul lui Cristea Borcea s-a indeplinit Pandemia de coronavirus l-a afectat enorm pe Cristi Borcea. Si nu, nu .

Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata a Alinei Bica. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Mai avem aproape doua luni pana la Alegerile Parlamentare din decembrie. Partidele au inceput sa-si anunte viitorii candidati si listele aferente, atat a Senat, cat si la Camera Deputatilor. Marcel Ciolacu anunta de ieri, o parte din viitorii candidati. Printre acestia se numara si avocata Laura Vicol. Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata .

Gica Hagi la echipa nationala. Gigi Becali a facut anuntul momentului

Mirel Radoi are doar cinci meciuri ca selectioner la echipa nationala, dar deja se vorbeste intens despre demiterea sa. A pierdut trei jocuri in doar sase zile, cu Islanda, Norvegia si Austria, iar criticile vin din toate partile inclusiv de la nasul sau, Gigi Becali. Patronul de la FCSB s-a alaturat corului de contestatari si .

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cum incearca Ungaria si Polonia sa ne blocheze economia

La nivel european sunt tensiuni, intre oficialii UE si cele doua state vecine, Ungaria si Polonia. Si culmea, totul pleaca de la bani. Este vorba de fondurile europene ce trebuie sa ajunga si in Romania, fonduri garantate in pandemie. Klaus Iohannis a facut anuntul Numai c acesti bani sunt conditionati de anumite criterii impuse de .

Cod rutier 2021. Toti soferii din Romania trebuie sa afle: este valabil de la 1 ianuarie 2021. RAR a facut anuntul

Soferii trebuie sa ia la cunostinta noile vesti! Autoritatile au facut anuntul oficial. Ce trebuie sa afle conducatorii auto? Totul se schimba de la 1 ianuarie 2021. Nou anunt pentru soferi! Totul e valabil de la 1 ianuarie Vesti crunte pentru soferii romani! Multi dintre ei circula cu masini aduse din strainatate, iar din pacate .

Maia Morgenstern a facut anuntul de care toti se temeau: E vremea. Merit

Maia Emilia Ninel Morgenstern, actrita de film, radio, scena, televiziune si voce, directoare a Teatrului Evreiesc de stat si actrita si cantareata in limba idis, si-a anuntat retragerea din lumea teatrului dupa 40 de ani de cariera. Maia Morgenstern a anuntat ca se retrage din lumea teatrului Considerand ca merita putina liniste, marea doamna a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )