Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel mai puternic Samsung Galaxy S10 va avea un pret imens

Playtech Playtech,
Cel mai puternic Samsung Galaxy S10 va avea un pret imens

Samsung Galaxy S10 va fi disponibil in cel putin trei versiuni. Mai mult, un model va avea o memorie RAM imensa. Acum, pretul e dezvaluit intr-o noua informatie neoficiala. La inceputul. continuă pe Playtech

Functii de Samsung Galaxy S10, la pret mai mic: ce ofera seria Galaxy A

Samsung Galaxy S10 va exista si-n versiuni scumpe, de peste 1. 000 de euro. Sigur, va fi cel mai bun telefon al companiei, dar Samsung mai are o serie pe care n-ar trebui s-o treci cu vederea. Acum.

Samsung Galaxy S10 zdrobeste concurenta: modelul cu cifre de record

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat oficial pe 20 februarie. Pana atunci, mai avem timp de unul-doua zvonuri, iar cel mai nou e despre cat de performant e telefonul. Odata cu Galaxy S10, compania.

VIDEO Samsung Galaxy S10 are o problema si singura solutie e asta

Samsung Galaxy S10, spre deosebire de celelalte modele, renunta la scannerul de pe spate pentru unul integrat in ecran. Unul care se anunta mai bun decat ce exista pe piata, dar si acesta.

Samsung Galaxy S10 are un rival chinezesc: ce specificatii are Xiaomi Mi 9

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat pe 20 februarie. Xiaomi Mi 9 va fi aratat lumii tot atunci. Bine, e mult spus aratat, pentru ca Xiaomi nu s-a chinuit deloc sa-l tina secret. Samsung.

Samsung Galaxy S10 va avea aceste accesorii dezvaluite din greseala

Samsung nu mai asteapta ca altii sa dea din casa pe internet despre produsele sale, ci o face singura printr-o actualizare a unei aplicatie de Android. Asa stim accesoriile pentru Samsung.

Cel mai rapid SUV din lume bate chiar si modelul Lamborghini

Cel mai rapid SUV din lume nu mai este Lamborghini Urus, ci Bentley Bentayga Speed. Desi rivalul sau are un pret similar, performantele sunt usor superioare SUV-ului italian. Cel mai rapid SUV.

Cel mai mare centru de refugiati din Romania ar urma sa se construiasca la Crevedia, langa ferma de pui. Viceprimar: E pamflet deocamdata

Romania ar putea avea un nou centru de refugiati. De data aceasta se vorbeste de un centru care va putea gazdui pana la 500 de oameni, fiind, astfel, cel mai mare din tara. Acesta s-ar putea construi la Crevedia, langa fermele Avicola Crevedia.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 FEBRUARIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere de 2,78%, in raport cu moneda euro, in intervalul 7 - 14 februarie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a consemnat o crestere de 0,74%, in perioada mentionata.

Cel mai tanar psiholog din lume a terminat la sapte ani liceul

O fetita si-a obtinut la varsta de 13 licenta in psihologie devenind astfel cel mai tanar psiholog din lume. Acum, la varsta de 17 ani ea a devenit si cea mai tanara persoana inscrisa la un program de master la Harvard din ultimii 100 de ani. Dafne Almazan Anayaa devenit cel mai tanar psiholog din [] .

HOROSCOP saptamana 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie si e o data la 50 ani!

Iata horoscopul saptamanal 18-24 februarie 2019 ; vin cele mai importante evenimente astrale ale lunii februarie, cele ce vor schimba total energia si vibratia activa a tuturor. De departe, cel mai mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )