Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cele cinci inovatii care-ti vor schimba viata in urmatorii cinci ani

Playtech Playtech,
Cele cinci inovatii care-ti vor schimba viata in urmatorii cinci ani

Cercetatorii de la IBM Research au dezvaluit cinci inovatii care-ti vor schimba viata in urmatorii cinci ani. Viata si planeta noastra se schimba, indiferent daca vrem sau nu. in. continuă pe Playtech

Niciun cumparator pentru cele cinci picturi ale dictatorului nazist Adolf Hitler

Cele cinci picturi atribuite dictatorului nazist Adolf Hitler nu si-au gasit niciun cumparator in cadrul controversatei licitatii care a fost organizata sambata in orasul german Nurnberg, unde a avut loc procesul liderilor nazisti, in 1945, potrivit BBC News.

Faze tari: Explicatia hotului beat din Slatina, gasit adormit n magazinul pe care l-a spart; Dronele minuscule care vor schimba radical razboaiele

Un rus a inventat masina cu un cal putere. Un profesor de tara din Rusia a inventat o masina cu un cal putere, singura din lume, pretinde el. Routerele dedicate pentru gaming, noua tendinta in domeniu. in ziua de astazi, cele mai populare jocuri pentru PC fie sunt jucate online, fie au nevoie de o conexiune online pentru a functiona, chiar daca le joci acasa, de unul singur.

HOROSCOP Valentines Day. Cele patru zodii care vor trece printr-o schimbare majora

HOROSCOP Valentines Day. Patru zodii care vor trece printr-o schimbare majora. Radiezi energiesi pasiune. Ai nevoie de o persoana care sa iti fie aproape fizic si psihic. O vei cunoaste in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )