Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cum faci cele mai bune galuste. Secretul pentru a iesi pufoase

Playtech Playtech,
Cum faci cele mai bune galuste. Secretul pentru a iesi pufoase

Desi nu pare nimic complicat, putine sunt gospodinele care stiu cum se fac, de fapt, cele mai bune galuste. Secretul pentru a iesi pufoase si aerate a fost dezvaluit. Asa prepari cele mai pufoase galuste Supa de pui cu galuste este, cu siguranta, una dintre mancarurile preferate ale romanilor. Este minunata pentru intarirea imunitatii, pentru . continuă pe Playtech

Rezolutiile Netflix: cele mai bune filme, seriale si documentare ale lunii ianuarie

Netflix incepe 2021 in forta, cu numeroase documentare, seriale si filme noi, carora li s-a dus deja vestea, iar unele sunt chiar pretendente la premiile Oscar. Adevarul va prezinta lista de rezolutii in materie de binging.

Raluca Turcan: Pentru a sprijini in continuare angajatii si angajatorii din sectoarele cele mai vulnerabile, am decis sa prelungim masurile active pe care le-am aplicat anul trecut

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, a anuntat, marti, ca masurile de sprijin pentru angajatii si angajatorii din sectoarele cele mai vulnerabilevor fi prelungite. Aceastaa avut o i.

ING: Momentul anuntului deciziei BNR (la sfarsitul sesiunii de tranzactionare) sugereaza ca BNR este preocupata de reactia pietei Predictibilitatea BNR nu e printre cele mai puternice din Europa Centrala si de Est

Banca Nationala a Romaniei BNR) a redus vineri dobanda- cheie la 1,25% , decizie oarecum surprinzatoare pentru majoritatea jucatorilor din piata, dar care este in linie cu evolutiile recente de pe piata monetara. Momentul deciziei vineri, la sfarsitul sesiunii de tranzactionare) sugereaza ca BNR este vigilenta si preocupata de reactia pietei. Comunicatul de presa nu spune mai mult, astfel ca exista aproape zero orientari despre ce ar urma. Dar acest lucru nu este ceva neobisnuit din partea BNR. De fapt, avand in vedere ca CA al BNR functioneaza in continuare fara o agenda a sedintelor, predictibilitatea politicii monetare nu pare printre cele mai puternice din regiunea Europei Centrale si de Est, transmit analistii ING intr-un raport destinat investitorilor.

Mihai Eminescu, cele mai frumoase scrisori de dragoste pentru Veronica Micle

Mihai Eminescu i-a atribuit iubitei lui mai multe nume de alint. Corespondenta dintre cei doi arata ca poetul o rasfata, spunandu-i Draga Cuta, Momoti draga, Nica, Doamna mea , Dulcea mea Doamna si alte astfel de dezmierdari.

Unul dintre cele mai cunoscute numere de magie din istorie a implinit 100 de ani

A venit, a taiat, a cucerit. in urma cu exact o suta de ani iluzionistul P. Selbit a pus o femeie intr-o cutie pe scena teatrului Finsbury Park Empire din Londra si a taiat lemnul dintr-un capat in celalalt, creand unul dintre cele mai cunoscute numere de magie din toate timpurile, relateaza NBC News.

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top. Anul trecut a schimbat complet piata autoturismelor noi si la mana a doua. Ce se intampla dupa un an greu pe piata auto, cititi in articolul de mai jos. Ce masini s-au vandut cel mai bine in 2020. Trei marci reprezinta 60% din vanzari Acestea .

Evolutia pandemiei. Cele mai mari rate de infectare sunt in Bucuresti si in Timis

Cele mai mari rate de infectare cu noul coronavirus sunt in Bucuresti si in judetul Timis, releva ce.

CIOLACU: Citu vrea sa vanda, pe nimic, cele mai puternice si rentabile companii de stat

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Florin Citu vrea sa vanda pe nimic cele mai puternice si mai rentabile companii de stat, iar social-democratii se vor opune acestei incercari cu toate fortele.

Bilant COVID-19: Cele mai multe cazuri noi se inregistreaza in Bucuresti, Timis si Cluj

Grupul de Comunicare Stategica a raportat, joi, 14 ianuarie, inca3. 525 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, la nivel national. Dintre acestea, cele mai multe s-au inregistrat in Bucuresti 560),.

127 de ani de la nasterea Ecaterinei Teodoroiu. Eroina de la Jiu a avut o poveste de viata remarcabila si ramane una dintre cele mai mari personalitati militare din istoria Romaniei

In 14 ianuarie 1894, in comuna Vladeni, judetul Gorj, se nastea cea care avea sa devina una dintre cele mai mari personalitati militare din istoria nationala, o personalitate al carui nume se confunda cu lu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )