Libnet.ro
UNICEF

17:46

Dan Bittman, reactie socanta dupa noile restrictii anuntate de Guvern: Sa mor si eu de Covid, sa dea Dumnezeu

Playtech Playtech,
Dan Bittman, reactie socanta dupa noile restrictii anuntate de Guvern: Sa mor si eu de Covid, sa dea Dumnezeu

Indragitul solist al trupei Holograf , Dan Bittman, manifesta revolta absoluta fata de noile restrictiile impuse de autoritati, cu forta. Acesta a dezvaluit ca, desi crede in existenta virusului, la nivel de conducere a tarii au loc multe exagerari si povesti pentru a baga spaima in oameni. incepeti sa ganditi cu mintile voastre Dan Bittman . continuă pe Playtech

Dan Bittman, mesaj de revolta dupa noile restrictii din Bucuresti: Mie mi s-a luat, de noua luni, dreptul la munca. Cred in COVID, nu instig pe nimeni sa iasa in strada, insa e suficient, gata! (VIDEO)

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a publicat pe Facebook un mesaj in care isi exprima revolta fata mesajele repetate Ro-Alert care au fost emise de autoritati in Bucuresti, anuntand noile restrictii.

EXCLUSIV Perioada decisiva. Dr. Ioan Stefan, medic infectionist: Daca dupa noile restrictii nu vor fi rezultate vizibile, probabil ca se va lua in calcul lockdown-ul

Romania a inregistrat un nou record de infectari cu SARS-COV-2. Grupul de Comunicare Strategica GCS) a raportat miercuri, 21 octombrie, 4. 848 de noi cazuri, dintr-un record de teste, 37. 388 in baza de.

Dan Bittman: Sa mor si eu de Covid, sa dea Dumnezeu. Chiar nu vreau sa mai traiesc in conditii degradante

Dan Bittman a vorbit despre cum vede realitatile momentului din Romania, solistul trupei Holograf precizand ca nu isi mai doreste sa traiasca in pandemie, cu atatea restrictii. Artistul pune la indoiala statisticile autoritatilor in legatura cu Covid-19, fiind de parere ca numarul cazurilor este scos din burta.

Dan Bittman nu crede in pandemie. Ce isi indeamna fanii sa faca impotriva autoritatilor

Mesaj incredibil transmis internautilor de unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din Romania. Ce ii indeamna Dan Bittman pe fani sa faca impotriva autoritatilor ?! Solistul de la Holograf a spus clar ca nu crede in pandemia de coronavirus. Dan Bittman nu crede in pandemia de coronavirus Peste un milion de oameni au murit si .

Adrian Streinu-Cercel, raspuns taios pentru Dan Bittman: Nu e nimeni mai destept sau mai prost decat celalalt!

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, spune ca nu mai suporta sa traiasca in conditiile degradante care au venit odata cu cresterea numarului de infectati cu coronavirus, despre care cantaretul spune ca e scos din burta de catre autoritati. in replica, medicul Adrian Streinu- Cercel spune ca nu e momentul pentru astfel de discursuri dezbinatoare.

Dan Bittman: Cred in coronavirus, dar cred si in masuri adevarate, nu in groaza bagata in populatie. in aceasta pandemie, sunt foarte multe lucruri care se bat ca in cap (VIDEO)

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a declarat joi, pentru B1 TV, ca el nu este coronasceptic, crede in existenta coronavirusului si-si face griji mai ales pentru copiii sai, dar nu crede ca SARS-CoV-2 este at.

Dan Bittman: Sa dea Dumnezeu sa mor si eu de COVID. Nu vreau sa mai traiesc in conditii degradante

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, un puternic contestator al masurilor luate de autoritati in criza COVID-19, a facut o declaratie care a surprins pe toata lumea, atunci cand a fost intrebat despre situatia din Romania: Sa dea Dumnezeu sa mor si eu de COVID. Nu vreau sa mai traiesc in conditii degradante.

Ludovic Orban, lovitura dura pentru bucuresteni. Masca devine obligatorie pe toate strazile din Capitala. De cand intra in vigoare noile restrictii

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a comunicat cele mai noi restrictii care se vor impune incepand de astazi, dupa desfasurarea sedintei Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, de la ora 15:00. Premierul Romaniei a facut anuntul care va intrista milioane de bucuresteni, cu privire la purtarea obligatorie a mastii in toate spatiile .

Cristina Ich, reactie nervoasa dupa ce a fost amendata de un politist pentru ca era la volan cu telefonul in mana. Val de critici pe internet: Au luat-o nervii pentru ca baiatul ala, in loc sa o divinizeze, a indraznit s-o opreasca in trafic (VIDEO)

Cristina Ich a provocat un val de reactii pe internet dupa ce a fost protagonista unui incident cu un politist care a oprit-o in trafic. Vedeta a primit noua puncte de amenda dupa ce a fost prinsa la volan in ti.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )