Libnet.ro
UNICEF

11:00

Elena Udrea vrea inapoi in Romania. Cum vrea sa revina acasa fugara din Costa Rica

Playtech Playtech,
Elena Udrea vrea inapoi in Romania. Cum vrea sa revina acasa fugara din Costa Rica

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii in Guvernul Boc, fugara acum in Costa Rica, se pregateste sa revina acasa. Asa sustine avocatul sau, citat de postul de stiri Antena 1, care a dezvaluit ca fostul ministru i-a facut deja pasaport fetitei sale si ca se gandeste serios sa vina in Romania, chiar daca ar pierde [] . continuă pe Playtech

Elena Udrea vrea inapoi in Romania. Cum planuieste sa revina acasa fugara din Costa Rica

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii in Guvernul Boc, fugara acum in Costa Rica, se pregateste sa revina acasa. Asa sustine avocatul sau, citat de postul de stiri Antena 1, care a dezvaluit ca fostul ministru i-a facut deja pasaport fetitei sale si ca se gandeste serios sa vina in Romania, chiar daca ar pierde [] .

Elena Udrea se pregateste sa vina in Romania. Fostul ministru al Turismului ar fi facut pasaportul pentru fetita ei

Avocatul Elenei Udrea sustine ca fostul ministru al Turismului se pregateste sa vina in Romania. Elena Udrea i-a facut pasaportul fetiei sale si se gandeste serios sa vina in tara, chiar daca pierde st.

Elena Udrea ia in calcul intoarcerea in tara. Avocat: Trebuie sa isi asume si riscuri

Elena Udrea ia in calcul intoarcerea in tara, ca sa se judece pentru libertatea ei. Are speranta ca de data aceasta ar putea sa beneficieze de o judecata corecta, dupa ce s-a schimbat completul de 5 de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )