Libnet.ro
UNICEF

23:45

EXCLUSIV Irinel Columbeanu nu e sarac! Cate milioane de euro mai are, de fapt

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Irinel Columbeanu nu e sarac! Cate milioane de euro mai are, de fapt

Au apus vremurile de glorie ale omului de afaceri Irinel Columbeanu. Din somptuoasa vila de la Izvorani, acum a acesta ajuns sa traiasca intr-un apartament cu doua camere si conduce o masina la mana a doua. Cu toate acestea, sursele noastre ne-au dezvaluit un amanunt incredibil. Si anume, ca Irinel Columbeanu nu e chiar atat . continuă pe Playtech

Cate milioane de euro costa vila lui Irinel Columbeanu. Cum a decis banca sa faca bani de pe urma ei

Irinel Columbeanu si-a tras la indigo viata sentimentala, dar nu si pe cea profesionala. Dupa ce si-a ales iubite de pe bancile scolii, tot brunete, tot din sfera frumosului, a ajuns sa piarda totsau, dupa cum chiar acesta a spus, bogatiile sa il piarda pe el. Unul dintre punctele centrale ale vietii sale a fost .

Ce se intampla la aproape 10 ani de la divortul dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. O noua lovitura in instanta

Povestea de iubire dintre Monica Gabor si Irinel Columbeanu e departe de a fi uitata. Ce se intampla intre fostii soti? O noua lovitura pentru unul dintre ei. Detalii din procesul in care ambii sunt implicati. Lovitura in instanta. Ce se intampla la aproape 10 ani de la divortul dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor .

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, scoasa la vanzare. Cat costa si cum arata spectaculosul imobil cu 15 dormitoare (GALERIE FOTO)

Din multimilionar, Irinel Columeanu a ajuns aproape falit. Fostul om de afaceri a ajuns de la un stil de viata opulent, la un trai modest. ingropat in datorii, Columbeanu a pierdut celebra vila de la Izvorani, care.

Nou fond european de investitii, de 100 milioane Euro, pentru startup-uri IT

Startup-urile IT europene pot obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii in valoare totala de 100 de milioane de euro, lansat luni de o firma pan-europeana de venture capital.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )