Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ilie Nastase, reactie nervoasa, dupa casatoria lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Ce i-a cerut

Playtech Playtech,
Ilie Nastase, reactie nervoasa, dupa casatoria lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Ce i-a cerut

Ilie Nastase a avut o reactie nervoasa in momentul in care i s-a cerut o parere despre casatoria lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Fostul tenismen a raspuns in stilul sau caracteristic, adica in doi peri si a dezvaluit ce l-a deranjat la fosta nevasta. Ilie Nastase, reactie nervoasa dupa casatoria lui Brigitte Sfat Brigitte [] . continuă pe Playtech

Ilie Nastase a facut-o PRAF pe Brigitte, chiar la nunta cu Pastrama! Asa ceva nu a s-a mai vazut in showbiz!

Dupa ce Brigitte si Florin Pastrama s-au casatorit, fostul sot al brunetei, Ilie Nastase, a rabufnit. Acesta a lansat un atac la adresa fostei sale sotii Brigitte Nastase, chiar in ziua in care aceasta.

Adrian Nastase, reactie incendiara dupa arestarea lui Liviu Dragnea

Adrian Nastase a reactionat pe blogul sau dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Sunt doua lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia sa-si dea demisia din fruntea partidului dupa rezultatul umilitor la alegerile de ieri; .

Ilie Nastase renunta la politica dupa rezultatul dezastruos de la europarlamentare: Prefer sa...

Ilie Nastase s-a aflat pe listele europarlamentare din partea UNPR. La alegerile desfasurate duminica, scorul formatiunii politice pentru care a candidat fostul mare tenismen, la fel ca si Anghel Iordanescu, a.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil. Cum s-a imbracat fosta sotie a lui Ilie Nastase

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil, iar primele imagini cu cei 2 au aparut deja pe retelele de socializare. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca doreste sa aiba un copil, in timp ce Florin a declarat ca este in al noualea cer. Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil [] .

Decizie radicala luata de Ilie Nastase dupa esecul zdrobitor de la Alegerile Europarlamentare

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a ajuns la capatul liniei ca politican dupa ziua de 26 mai cand in Romania au avut loc alegeri pentru Parlamentul European.

Ilie Nastase, PRIMA reactie dupa nunta lui Brigitte! Am terminat cu ea

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit luni, la Primaria Voluntari. MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Fostii concurenti de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )