Libnet.ro
UNICEF

09:15

iPS Teodosie s-a razgandit in privinta vaccinului anti-Covid-19. Ce a raspuns cand a fost intrebat daca il va face

Playtech Playtech,
iPS Teodosie s-a razgandit in privinta vaccinului anti-Covid-19. Ce a raspuns cand a fost intrebat daca il va face

In urma cu cateva ore, iPS Teodosie a dezvaluit ca sufera de o alergie, motiv pentru care nu isi va putea face vaccinul pentru moment. De asemenea, Arhiepiscopul Tomisului s-a aratat destul de nedumerit fata de anumite aspecte legate de vaccin, precum imunitatea pe care acesta o asigura, dar si de efectele adverse. Nu avem . continuă pe Playtech

IPS Teodosie s-a razgandit in privinta vaccinului anti-COVID: M-am documentat

Dupa luni de zile in care a sfidat restrictiile, arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a dat de inteles ca si-a schimbat opinia in privinta vaccinului dupa ce s-a informat mai mult, iar acum studiaza subiectul mai in detaliu pentru o parere avizata, in contextul unui material informativ distribuit de Patriarhia Romana referitor la vaccinarea impotriva COVID-19.

iPS Teodosie nu se vaccineaza impotriva noului coronavirus: Rugaciunea vindeca mai mult decat vaccinul

Chiar daca a acceptat sa le predice enoriasilor sai despre beneficiile vaccinului anti-COVID-19,iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisuluiface un pas inapoi cand vine vorba de propria.

iPS Teodosie, noi declaratii despre vaccinul anti-COVID-19: Este ceva relativ. Nu putem interzice, nici nu putem promova

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a revenit cu noi declaratii referitoare la vaccinul anti-COVID-19, dupa ce anuntase ca s-a documentat in legatura cu acest subiect.

De ce nu se vaccineaza, momentan, IPS Teodosie? Pot eu sa garantez cat dureaza imunizarea in urma acestui vaccin?

IPS Teodosie a spus la Antena 3 ca sufera de o alergie si ca medicul, momentan, nu ii recomanda vaccinarea anti-COVID, dar ca acest lucru se poate schimba. intrebat daca va recomanda altora vaccinarea, Arhiepiscopul Tomisului a evitat un raspuns clar.

IPS Teodosie, despre vaccinare: Nu putem interzice, nici nu putem promova Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul

La o zi dupa ce spunea ca are ganduri pozitive despre vaccinarea impotriva COVID-19, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, afirma ca Biserica nu poate interzice, dar nici nu poate promova vaccinarea si ca el nu se va vaccina deocamdata pentru ca are alergie. Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul, a sustinut marti IPS Teodosie.

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, socheaza din nou. Ce spune despre vaccinul anti-Covid-19

IPS Teodosie s-a remarcat pe toata perioada pandemiei prin modul in care a sfidat legile impuse de autoritati pentru a evita transmiterea comunitara a noului coronavirus. in ceasul al doisprezecelea, se pare ca Arhiepiscopul Tomisului si-a schimbat punctul de vedere datorita unui studiu pe care l-a facut individual. Dupa ce a institgat oamenii la nerespectarea .

Pozitia lui IPS Teodosie, cu privire la campania de vaccinare anti-COVID-19: Orice forma de extremism nu e de bun augur

IPS Teodosie este unul dintre cele mai controversate persoane din spatiul public, de la debutul pandemiei de COVID-19. Reprezentantul BOR a avut diverse initiative si mesaje care au fost in contradictie cu.

IPS Teodosie si schimbarea la 180 de grade a atitudinii fata de vaccin: Nu umblam cu pareri

Impreuna cu conducerea Patriarhiei Romane, IPS Teodosie a fost printre cei mai vocali sceptici cand vine vorba de vaccinare. Acum, lucrurile s-au schimbat radical. Din motive greu de inteles.

iPS Teodosie s-a razgandit si spune ca are ganduri pozitive despre vaccin

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, si-a schimbat opinia legata de vaccin. inaltul prelat face acum indemnuri la vaccinare si sustine ca anterior nu fusese informat suficient de autoritati despre acest subiect, potrivit Digi24.

iPS Teodosie nu va mai permite inchiderea bisericilor. S-a semanat prea multa panica si prea multa frica. Vaccinarea este un experiment

Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a vorbit la Antena 3 despre pandemia de COVID si vaccinare. Acesta a declarat ca inchiderea bisericilor a provocat suferinta in randul credinciosilor si ca pe viitor nu va mai permite o asemenea masura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )