Libnet.ro
UNICEF

22:00

Iulia Albu a dezvaluit secretele Adelinei Pestritu si Biancai Dragusanu. Detaliul observat la vedete

Playtech Playtech,
Iulia Albu a dezvaluit secretele Adelinei Pestritu si Biancai Dragusanu. Detaliul observat la vedete

Daca e zi de marti, in emisiunea lui Catalin Maruta vine Iulia Albu pentru celebra sa rubrica, Martea Neagra. Aceasta a comentat pozele de pe Instagram ale mai multor vedete, precum Adelina Pestritu, Bianca Dragusanu, Andreea Raicu, Corina Bud si Crina Abrudan. Toate aceste vedete aveau poze de vacanta in destinatii exotice, acum, la inceput . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Iulia Albu, dosar penal si inchisoare?! Vestea e crunta: pericolul nestiut care s-a aflat acum

Razboiul dintre Mihai Albu si fosta sa sotie este departe de a se incheia. Designerul a depus doua plangeri penale impotriva Iuliei iar incalcarea unei hotarari judecatoresti poate fi pedepsita chiar cu inchisoarea. Mihai Albu, plangeri penale impotriva fostei sotii. Iulia Albu, pasibila de inchisoare pentru incalcarea unei hotarari judecatoresti Mihai si Iulia Albu au .

Cum a ajuns celebra Iulia Albu si care au fost cele mai mari scandaluri in care a fost implicata

Iulia Albu, pe numele de fata Vochita, s-a nascut pe data de 28 iulie 1981, la Pitesti, avand varsta de 39 de ani. Este de profesie stilista si critic de moda si este o vedeta de televiziune din Romania, extrem de controversata. Iulia Albu este si unul dintre cei mai influenti fashion editori romani, cu .

De ce a ajuns Iulia Albu intr-o situatie disperata, de fapt. Ce a putut sa dezvaluie

Mihai Albu si Iulia Albu nu pot cadea la pace nici dupa 7 ani de la divort. Criticul de moda a facut dezvaluiri despre scandalul cu fostul sot, care a pornit de la decizia magistratilor de a-i respinge cererea de emitere a unui ordin de protectie impotriva celebrului creator de pantofi, suprapus cu faptul ca .

EXCLUSIV Mihai Albu, noi probleme dupa cearta cu Iulia Albu. Ce a patit, de fapt: Credeam ca nu mai apuc anul asta

Pandemia de coronavirus a pus pe butuci afacerile vedetelor. La un pas de colaps a fost si Mihai Albu, celebrul designer de incaltaminte, care a reusit sa se redreseze in ultima clipa. intr-un interviu oferit, in exclusivitate, pentru PlayTech. ro, Mihai Albu ne-a povestit despre problemele avute cu afacerea cu incaltaminte, dar si despre fosta sotie, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )