Libnet.ro
UNICEF

11:46

iPhone 12 Pro si 12 Pro Max: pret, specificatii si cele mai importante noutati

Playtech Playtech,
iPhone 12 Pro si 12 Pro Max: pret, specificatii si cele mai importante noutati

IPhone 12 a fost, oficial, prezentat. Apple a introdus patru noi telefoane. Doua sunt livrate mai repede, doua mai lent. Altfel, preturile au ramas la fel. Si mai e o boxa inteligenta. continuă pe Playtech

Cum se fac cele mai delicioase clatite. Reteta secreta a unui renumit bucatar

Chiar daca se numara printre cele mai simple preparate, sunt momente in care orice om poate da gres si cand vine vorba despre vesnicele clatite. Ce faci gresit si cum reusesti sa le faci mai gustoase si pufoase? Ce secret stiu doar bucatarii? Cum sa prepari cele mai gustoase clatite? Majoritatea tinem minte cum mamele .

Zodii care se enerveaza repede. Cele mai explozive combinatii de zodii intr-un cuplu

Sunt anumite zodii ce se enerveaza foarte repede. Nu se pot schimba indiferent de cat de mult ar incerca, pur si simplu asta este personalitatea lor. Este greu sa te afli in preajma unor astfel de zodii deoarece nu vrei sa spui ceva ce i-ar putea deranja sau sa faci ceva ce nu e pe .

Cum alegi cele mai coapte si gustoase citrice. Trucul a fost dezvaluit de comerciantii care stiu sa le aleaga

Cum poti sa-ti alegi cele mai bune citrice? Trucul e unul foarte simplu pe care toata lumea poate sa-l faca. Trebui sa fii mai atent si sa procedezi intr-un fel anume pentru a cumpara fructele dorite. Cum sa alegi citricele perfecte? Cateodata dai gres cand vine vorba despre alegerea citricelor. Desigur ca intentia tuturor este .

Studiu de ultima ora: cat supravietuieste, de fapt, pe suprafete virusul si care sunt cele mai periculoase obiecte. Din pacate, le folosim zilnic

Informatii noi cu privire la rezistenta noului coronavirus pe obiecte ne spulbera orice speranta. Daca pana acum lasam in carantina anumite produse, pentru o perioada de trei, patru zile, ei bine, cercetatorii ne dau lumea peste cap. Potrivit celor mai noi studii, virusul are o durata de viata mult mai mare decat cea stiuta de .

Cele mai urmarite momente de la iUmor. 11 concurenti care au facut show total

Emisiunea de divertisment iUmor, care este difuzata pe postul de televiziune Antena 1, a ajuns deja la sezonul cu numarul 9. Acesta a debutat duminica, pe data de 13 septembrie 2020. in acest articol vom vedea care sunt cei mai urmariti 11 concurenti, pentru show-ul pe care l-au facut in cadrul emisiunii. 11 concurenti care .

Lansarea iPhone 12 - Apple a anuntat noile sale smartphone-uri 5G care vin fara incarcator si casti in cutie. Pret si specificatii

Intr-un eveniment online care a avut loc astazi, la ora 20:00, Apple a prezentat noua sa serie iPhone 12, care include si primele dispozitive 5G ale producatorului din Cupertino.

Lansare iPhone 12: tot ce sa stii despre noile telefoane Apple, de la pret la specificatii

13 octombrie e data la care are loc lansarea noilor modele de iPhone. Apple nu se dezice nici anul acesta si-ti ofera cateva surprize placute. Chiar daca lansarea are loc mai tarziu decat de.

Cele mai scumpe alimente si ingrediente din lume. Costa mai mult decat un apartament in Bucuresti

Intelegerea oamenilor a expresiei mancare scumpa variaza foarte mult. Pentru unii inseamna somon rosu, pentru altii trufe. Exista o gama intreaga de produse alimentare cu etichete de pret pe care nu le-ati crede ca ar fi posibile. Ceea mai scumpa mancare, alimente si ingrediente din lume Cand vine vorba de mancare, se poate simti ca .

Apple a lansat patru versiuni ale noului iPhone 12. Cum arata primul telefon cu 5G (VIDEO)

Apple a lansat, marti, 13 octombrie, noul iPhone 12, cupatru modele versiuni de dispozitive. Pretul de pornire al unui telefon este de 699 de dolari. iPhone 12 este primul telefon dotat cu tehnologia 5G si este.

Apple prezinta noua serie iPhone 12

Ecranul lui iPhone 12 are dimensiunea de mijloc a serie - 6,1 inch, la fel ca iPhone 11.

ştiri din High-tech

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )