Libnet.ro
UNICEF

12:15

Medicul Adrian Streinu-Cercel, vestea trista a momentului. Cat timp va ramane obligatorie purtarea mastii

Playtech Playtech,
Medicul Adrian Streinu-Cercel, vestea trista a momentului. Cat timp va ramane obligatorie purtarea mastii

Medicul Adrian Streinu Cercel a vorbit despre purtarea obligatorie a mastii, cat si despre vaccinare si efectele ei. Specialistul a transmis, de asemenea, termenul in care devenim imuni dupa vaccin, iar contactarea virusului nu va mai fi un pericol. Cand are loc imunizarea organismului Fostul manager al Institului de Boli Infectioase Matei Bals a dezvaluit . continuă pe Playtech

Cat timp vom mai purta masca de protectie dupa vaccinarea anti-COVID? Raspunsul lui Adrian Streinu-Cercel

Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat ca dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID-19 nu mai exista riscul unor infectii severe cu coronavirus, dar masca de protectie va continua sa fie.

Medicul Adrian Marinescu, vaccinat cu a doua doza anti-covid-19. Surpriza: cine l-a intepat

Medicul Adrian Marinescu s-a vaccinat cu a doua doza de vaccin anti-coronavirus, la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Cel care i-a administray a doua doza a serului de la Pfizer a fost chiar profesorul Adrian Streinu-Cercel, potrivit alphanews. ro. Medicul Adrian Marinescu, vaccinat cu a doua doza anti-covid-19 Tot Adrian Marinescu, medic infectionist la Matei Bals, .

Medicul Adrian Streinu-Cercel: La sapte zile dupa a doua doza de vaccin putem fluiera linistiti, ca nu mai suntem la risc

Medicul Adrian Streinu Cercel a fost vaccinat cu cea de-a doua doza a vaccinului anti-COVID, duminica dimineata, la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Profesorul a explicat ca, in urma testelor facute asupra celor care s-au vaccinat cu prima doza de vaccin anti-Covid, s-a constatat ca aveau deja anticorpi protectori la virus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )