Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mircea Lucescu, prea sarac pentru Ianis Hagi. Secretul dezvaluit de antrenor: L-am umilit

Playtech Playtech,
Mircea Lucescu, prea sarac pentru Ianis Hagi. Secretul dezvaluit de antrenor: L-am umilit

Mircea Lucescu si-a finalizat vacanta de iarna in tara si a reinceput munca la Kiev. Cel mai galonat antrenor roman a acordat un interviu in exclusivitate pentru Playsport. ro, unde a vorbit si despre Ianis Hagi, fiul celui mai bun fotbalist din toate timpurile, Gheorghe Hagi. Mircea Lucescu, prea sarac pentru Ianis Hagi Acesta a spus . continuă pe Playtech

Vestea anului pentru Ianis Hagi. Spaniolii au facut anuntul, iar Steven Gerrard tremura

Anul 2021 incepe pentru Ianis Hagi cu o veste mare din partea spaniolilor: este dorit in Bundesliga de o echipa calificata in optimile Ligii Campionilor. Veste mare pentru Ianis Hagi: e dorit in Bundesliga de o echipa calificata in optimile Ligii Campionilor Ianis Hagi a avut evolutii apreciate in ultima perioada la Glasgow Rangers. Cea .

Ianis Hagi, mesaj manifest pentru un roman necunoscut. Performanta incredibila a unui sportiv

Ianis Hagi, celebrul fotbalist si fiu al lui Gica Hagi, a postat pe contul sau de socializare Facebook un mesaj manifest pentru a sustine un sportiv roman. Ianis Hagi, mesaj manifest pentru un roman necunoscut Ianis Hagi a devenit unul dintre cele mai sonore nume in lumea fotbalului. in varsta de 22 de ani, mijlocasul .

Ianis Hagi, dorit de o formatie calificata in optimile Champions League

Jurnalistii de la Mundo Deportivo ii dedica un material lui Ianis Hagi, jucator care conform surselor cotidianului iberic este dorit de o formatie care este calificata in optimile Champions League.

Mircea Lucescu se implica in scandalul din Turcia! Ce spune despre jignirile la adresa lui Sumudica

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, dupa ce Marius Sumudica a fost jignit de fostul arbitru Erman Toroglu, ca le lipseste ceva celor care fac astfel de afirmatii ofensatoare.

Ce spune Mircea Lucescu despre episodul in urma caruia s-a spus despre Marius Sumudica ca se comporta ca un tigan si ca un cersetor

Erman Toroglu, fost fotbalist si arbitru turc, a avut o iesire dura la adresa lui Marius Sumudica, acesta spunand despre tehnicianul roman ca se comporta precum un tigan si un cersetor. La doar cateva ore distanta, Mircea Lucescu a comentat evenimentul petrecut la o televiziune turca.

Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi titular, victorie pe terenul lui Aberdeen

Glasgow Rangers s-a impus, scor 2-1, pe terenul celor de la Aberdeen, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XXIII a campionatului de fotbal din Scotia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )