Libnet.ro
UNICEF

06:30

Oana Roman, atac devastator. Vedeta a explicat prin ce momente jenante trece

Playtech Playtech,
Oana Roman, atac devastator. Vedeta a explicat prin ce momente jenante trece

Oana Roman se simte atacata din toate unghiurile, motiv pentru care nu mai poate indura singura totul si isi impartaseste trairile cu fanii ei. Vedeta a dezvaluit tuturor care sunt momentele jenante prin care trece acum. Oana Roman a rabufnit! Vedeta nu mai suporta momentele jenante prin care trece Fosta prezentatoare de televiziune nu mai . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu, atac si la Delia Matache. Ce a indraznit sa spuna despre ea: Atitudine de cucu

O noua zi, un nou scandal. De data aceasta, spre suprinderea tuturor, Oana Zavoranu o ataca pe Delia Matache. Fanilor nu le-a venit sa creada ce a indraznit sa spuna Querida despre ea. Delia, criticata de Oana Zavoranu Daca pana acum s-a luat de influenceritele celebre din Romania, Oana Zavoranu trece la atac si la .

Edward Sanda a trecut prin momente cumplite. Ce a patit mama artistului

Familia lui Edward Sanda a trecut prin momente grele. Ce a patit mama celebrului artist si cum a trecut peste momentul critic? Care au fost detaliile oferite de cea care i-a dat viata solistului? Edward Sanda si mama sa, dezvaluiri emotionante Povestea familiei Sanda a fost cunoscuta inca de cand acesta a reusit sa ajunga .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )