Libnet.ro
UNICEF

19:15

Prima masina electrica cu sapte locuri vine de la Tesla: cat te costa nou optiune

Playtech Playtech,
Prima masina electrica cu sapte locuri vine de la Tesla: cat te costa nou optiune

Daca ai o familie mare si iti doresti o masina electrica, Tesla tocmai a dezvaluit cand va introduce posibilitatea achizitionarii unui bolid cu sapte locuri. Exista de mult timp. continuă pe Playtech

Dacia va prezenta joi prima sa masina electrica. De ce momentul este unul istoric

Dacia va prezenta joi versiunea de serie a modelului electric Spring, la sapte luni dupa ce a prezentat primele poze cu conceptul. Va fi cea mai ieftina masina 100% electrica de pe piata auto europeana, cu un pret de pornire undeva pe la 14-16. 000 de euro care va putea scadea sub 10. 000 de euro dupa aplicarea subventiilor. Din mai multe motive este un moment cu totul special. La acelasi eveniment de joi, Renault va prezenta un concept de SUV electric pe platforma CMF-EV.

Dacia rupe gura Europei cu masina asta: 6 lucruri bune si unul extrem de prost cu Dacia Spring, prima masina electrica

Au trecut luni bune de cand Dacia a vorbit prima data despre Spring, modelul 100% electric. in ciuda unei evidente: masina e fix Renault K-ZE din China, Dacia si Renault au incercat sa para.

VIDEO Dacia a prezentat Spring, primul model 100% electric al gamei. Cat va costa si ce autonomie va avea prima masina electrica fabricata la Mioveni

Primul model 100% electric de la Dacia, botezat Spring, a fost prezentat de catre francezii de Renault in cadrul evenimentului dedicat mobilitatii electrice, Renault eWays, organizat la Paris.

Dacia confirma ca masina electrica va fi produsa in China. De ce a fost numita Spring?

Dacia confirma faptul ca prima sa masina electrica va fi produsa in China, unde este produs si micul SUV Renault K-ZE ce are multe in comun cu Spring. Numele masinii a fost ales fiindca este scurt si usor de retinut, spun cei de la companie care se refera la masina ca fiind a treia revolutie de la Dacia, dupa Logan si Duster. Masina va fi lansata in prima parte din 2021 pentru car-sharing si va ajunge in toamna anului viitor la clientii persoane fizice. Viteza maxima este 125 kmh, autonomie promisa este 225 km.

FOTO VIDEO Dacia prezinta prima sa masina electrica, Spring. Autonomia promisa este de 225 km. Masina va ajunge la clienti in toamna lui 2021. Cum arata masina care poate atinge maxim 125 kmh

Dacia a prezentat intr-un eveniment online versiunea de serie a conceptului Spring aratat in primavara. Modelul electric cu autonomie de 225 km va putea fi comandat de la vara si va ajunge la clienti in toamna, urmand a deveni cea mai ieftina masina electrica din UE. Sub sigla Renault a fost prezentat si un concept de Megane electric ce va fi produs din 2021. Motorul Megan-ului va avea echivalentul a 220 CP, in timp ce la Dacia Spring va fi de 45 CP. HotNews. ro a transmis LIVE VIDEO TEXT lansarile Dacia si Renault.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )