Libnet.ro
UNICEF

18:45

Secretul lui Ion Tiriac s-a aflat. Ilie Nastase l-a dat de gol in fata tuturor romanilor

Playtech Playtech,
Secretul lui Ion Tiriac s-a aflat. Ilie Nastase l-a dat de gol in fata tuturor romanilor

Ilie Nastase a dezvaluit un secret despre Ion Tiriac. Fostul mare tenismen a devoalat ce porecla i-au dat copiii sai bunului prieten. Acesta a continuat prin a povesti si un episod socant din decembrie 1989. Ion Tiriac, dat de gol de Ilie Nastase Ilie Nastase a dezvaluit ca Ion Tiriac era poreclit de catre copiii . continuă pe Playtech

Secretul lui Ion Cristoiu. Cum a reusit sa slabeasca zeci de kilograme. Toti romanii pot face la fel

Ion Cristoiu, fara niciun fel de discutie, este unul din cei mai importanti junralisti romani. Este dingarda veche, cum s-ar spune. Cu toate astea, la inceputul anilor 90 celebruls jurnalist avea o porecla, cel putin ciudata, I se spuneaArdei gras. Secretul lui Ion Cristoiu in vremea tineretii sale, a avut o singura problema, si anume .

Digisport: Cristi Borcea a apelat la Ion Tiriac, cand Dinamo era in criza! Mesajul miliardarului care i-a lasat masca pe jucatori

Legatura dintre Ion Tiriac 81 de ani) si Dinamo este una speciala de multi ani, chiar daca miliardarul evita sa se implice financiar la echipa din Soseaua Stefan cel Mare.

Secretul aplicatiei WhatsApp s-a aflat. Ce va aparea in curand pe telefonul tau

Aplicatia de mesagerie are un nou secret foarte important dezvaluit in mod oficial. WhatsApp aflandu-se in centrul mai multor schimbari, a dezvaluit pentru utilizatorii de telefoane cu sisteme de operare Android si iOS uriasul secret. Ce va aparea in curand pe aplicatia WhatsApp Mai precis, aplicatia WhatsApp a dezvaluit faptul ca va avea implementat un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )