Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretul siluetei lui Neti Sandu. Ce face, de fapt, pentru a se mentine slaba la 62 de ani

Playtech Playtech,
Secretul siluetei lui Neti Sandu. Ce face, de fapt, pentru a se mentine slaba la 62 de ani

Una dintre cele mai longevive vedete ale postului Pro TV, Neti Sandu a dezvaluit secretul siluetei sale. Iata ce face prezentatoarea horoscopului pentru a se mentine in forma chiar si la cei 62 de ani ai sai. Neti Sandu, secretul siluetei sale Neti Sandu prezinta rubrica horoscop din cadrul matinalului de la Pro TV inca . continuă pe Playtech

Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

In urma cu cateva zile, Klaus Iohannis spunea ca se va imuniza impotriva COVID-19 odata cu a doua faza a campaniei de vaccinare. Iata ca presedintele Romaniei s-a tinut de cuvant si astazi s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la Spitalul Militar din Capitala. Secretul muschilor lui Klaus Iohannis Dupa ce au aparut imagini cu presedintele Iohannis .

Darren Cahill a divulgat secretul succesului Simonei Halep. Ce face, de fapt, sportiva pentru a castiga

In 2015 Darren Cahill a fost anuntat oficial ca antrenor al Simone Halep. Importanta acestei miscari parea imensa pentru Halep. De atunci cei doi fac o echipa imbatabila, iar asta s-a vazut in rezultate. Multa lume s-a intrebat si l-a intrebat pe Darren Cahil care este arma secreta a acestor rezultate. Australianul a decis, recent, .

Ioana Nastase rupe tacerea. Cum a batut-o Ilie, de fapt: Pentru ca nu stiam daca mai ies vie, am chemat politia

Ioana Nastase rupe tacerea si spune totul despre scandalul momentului. Bruneta a povestit cum a batut-o Ilie, de fapt, iar detaliile sunt incredibile. Ioana, despre bataia primita de la Ilie Nastase in urma cu o saptamana, Ioana Nastase suna disperata la 112 aceasta spunandu-le celor de la serviciul de urgenta ca este foarte speriata pentru .

UE face demersuri pentru eliminarea restrictiilor impuse de Indonezia asupra materiilor prime pentru otelul inoxidabil

Uniunea Europeana a solicitat instituirea unui grup special in cadrul Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) cu scopul de a obtine eliminarea restrictiilor ilegale la export impuse de Indonezia asupra materiilor prime necesare pentru productia de otel inoxidabil, in special minereul de nichel si minereul de fier, a informat Comisia Europeana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )