Libnet.ro
UNICEF

15:32

Toti cei care au cont bancar trebuie sa afle urgent: Banca Transilvania a dezvaluit ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Toti cei care au cont bancar trebuie sa afle urgent: Banca Transilvania a dezvaluit ce s-a intamplat

Banca Transilvania a venit cu cateva date foarte importante despre ce s-a intamplat in 2020. Stim deja ca a fost un an cu totul diferit. Datele bancii ofera si o privire optimista. Banca. continuă pe Playtech

Presedintele Trump sustine ca membri ai ANTIFA sunt cei care au incitat la violenta la Capitoliu

Presedintele Trump considera ca membri ai ANTIFA sunt cei care au incitat la violenta la Capitoliu, .

Business report O noua taxa auto. Greseli incredibile si suspiciuni de frauda la ASF. Iulian Stanciu QA. Ritmul vaccinarii trebuie marit de 15 ori. Solutii pentru cei care au amanat plata ratelor pentru 9 luni, dar inca nu le pot relua

Fiscul spera sa prinda traficanti ce platesc cu monede virtuale, in timp ce Combaterea Spalarii Banilor nu are sef de 3 luni * Ministrul Mediului anunta introducerea unei noi taxe auto * Nu ne vindem tara, varianta 2021 * Ce spun angajatorii despre bonusul de 50 de lei pentru vaccinarea angajatilor * George Butunoiu: Centrarea carierei: pe industrie sau pe job? * Fiscul avea acces la date la cerere, de astazi le primeste zilnic de la banci * Greseli incredibile si suspiciuni de frauda la ASF. Posibile mingi ridicate la fileu firmelor supravegheate. Angajati anchetati * Iulian Stanciu QA. Cum sa te gandesti la viitor, educatie si prosperitate, valoarea esentiala a greselii si viteza in decizii * Marea vaccinare ritmul actual trebuie accelerat de 15 ori * Noua casa 2021: Cum arata acum fostul program Prima Casa, dupa toate schimbarile de anul trecut * Ce solutii au romanii care si-au amanat deja plata ratelor pentru 9 luni, dar inca nu pot relua rambursarea creditelor.

TURCAN: Venim cu un set de masuri care sa-i sprijine pe cei care se afla in risc de saracie energetica

Guvernul va dezbate un proiect de lege care prevede un set de masuri menite sa-i sprijine pe cei care se afla in risc de saracie energetica, a afirmat, ieri seara, ministrul Muncii, Raluca Turcan, conform Agerpres.

Raed Arafat, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Stam bine, dar e inca mult de facut Mesaj pentru cei care nu vor sa se vaccineze (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a primit, luni, prima doza din vaccinul anti-COVID-19. El s-a declarat multumit de modul in care s-a desfasurat pana acum campania de vaccinare,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )