Libnet.ro
UNICEF

15:30

Totul despre Huawei Mate 40, probabil cel mai bun telefon din 2020

Playtech Playtech,
Totul despre Huawei Mate 40, probabil cel mai bun telefon din 2020

Huawei Mate 40 ar trebui sa fie dezvaluit oficial in curand, dar a ajuns deja pe site-ul Amazon Germania. Ca urmare, stim la ce sa ne asteptam, incepand cu pretul. Unul dintre cele mai. continuă pe Playtech

Huawei Mate 40 Pro 6 lucruri pe care le face foarte bine si marele minus

Huawei Mate 40 Pro era unul dintre cele mai asteptate telefoane ale toamnei. De acum e oficial. Si e remarcabil din anumite puncte de vedere. Cand vine vorba de seria Mate, Huawei o foloseste.

A fost lansat Huawei Mate 40 Series

Huawei Consumer Business Group anunta lansarea HUAWEI Mate 40 Series. Noua serie va fi disponibila in curand si pe piata din Romania, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ultima mare lansare de telefon a anului: Huawei anunta Mate 40 Pro - Specificatii si primele impresii

Anul 2020 se inchide astazi din punctul de vedere al marilor lansari de telefoane, cu Huawei Mate 40 Pro, cel mai nou flagship al producatorului din Shenzhen.

Huawei a lansat noua gama de smartphone-uri. Cel mai puternic procesor mobil si camere foto cu specificatii impresionante

Huawei continua sa uimeasca in piata smartphone-urilor. Producatorul chinez a lansat astazi, 22 octombrie, noua serie de telefoane high-end Mate 40, care include 4 modele diferite. Huawei Mate 40.

Fehmarnbelt va fi cel mai lung tunel scufundat din lume. O lectie pentru unii care scufunda autostrazile fara sa le construiasca

Dupa mai mult de un deceniu de pregatire a inceput lucrul la cel mai lung tunel scufundat din lume, Fehmarnbelt Tunnel, care va conecta Danemarca cu Germania la 40 m sub nivelul marii si va scurta simtitor timpii de calatorie cand va fi gata in 2029. Va fi lung de 18 km, este unul din cele mai mari proiecte europene de infrastructura si are un buget de peste 7 miliarde de euro.

Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis. S-a aflat drama lor

A fost o dragoste nascuta dintr-o frumoasa prietenie. Carmen si Klaus Iohannis erau abia trecuti de adolescenta atunci cand s-au cunoscut. Dar dupa un timp, cei doi amici au realizat ca ii leaga sentimente mai profunde. Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis Desi din exterior par cuplul perfect, relatia lor este .

Totul despre programul IMM Invest: Guvernul asigura pana la 90% din valoarea creditului. Care sunt conditiile pentru accesarea fondurilor

Programul IMM Invest este cel mai mare program de sustinere a intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, demarat in ultimii 30 de ani. Ce este programul IMM Invest Prin intermediul.

Cel mai dur atac la adresa lui Hagi jr: Gloaba de Ianis! Trebuia trimis de ta-su la faianta

Recunoscut pentru replicile foarte taioase, Radu Banciu l-a luat in colimator pe Ianis Hagi. Prezentatorul TV l-a atacat fara menajamente pe internationalul roman. Totul a pornit de la declaratia tatalui sau, care a spus ca Ianis seamana cu Zinedine Zidane ca stil de joc. Banciu i-a jignit atat pe Gheorghe Hagi, cat si pe fiul .

Totul despre arestarea lui Gica Popescu. Cine a dat ordinul, de fapt

Apar noi detalii despre condamnarea lui Gica Popescu. in 2014, fostul international roman a primit o sentinta de 3 ani, o luna si 10 zile cu executare in Dosarul Transferurilor. Cristian Rizea, fost deputat PSD, spune ca a fost vorba de o decizie politica in privinta fostului capitan al Barcelonei. Chiar fosti colegi de-ai sai .

Zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni

Astrologii au detectat zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni. Toti avem o latura intunecata impletita cu alta luminoasa, dau unii nativi au o inclinatie mai mult spre cea negativa. Acestea sunt zodiile cele mai malefice. Nu tin cont de oameni sub nicio forma Astrologii au anuntat care sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )