Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Primul Hummer nou, in 10 ani: GMC Hummer EV, monstrul electric de 1000 de cai putere

Playtech Playtech,
VIDEO Primul Hummer nou, in 10 ani: GMC Hummer EV, monstrul electric de 1000 de cai putere

Daca ai visat vreodata la un Hummer, compania americana tocmai a dezvaluit cel mai nou model si este un monstru electric gata de aventura, cu 1000 de cai putere. Timp de cateva decenii, cand. continuă pe Playtech

Statul roman trebuie sa ii plateasca 8.000 de euro Cameliei Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare. Judecatoarea a castigat procesul la CEDO (DOCUMENT)

Camelia Bogdan, judecatorul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, a castigat marti, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, procesul impotriva statului roman, dupa cum.

Comisia Europeana a penalizat planul de 10 ani al Romaniei privind energia si schimbarile climatice

Greenpeace Romania afirma, luni, ca planul pe 10 ani al Romaniei in domeniile energiei si climei a fost penalizat de Comisia Europeana, care considera ocumentul incomplet, lipsit de ambitie, lacunar in puncte critice, scrie News.

DOCUMENT Dupa esecul eRomania, Guvernul vrea sa cheltuie 2,4 miliarde de euro in urmatorii 10 ani pentru digitalizarea serviciilor publice

Guvernul PNL propune cheltuirea a aproximativ 2,4 miliarde de euro in urmatorii 10 ani pentru digitalizarea serviciilor publice, capitol la care Romania se afla pe ultimul loc in UE, potrivit unui document de strategie scos in dezbatere publica de Secretariatul General al Guvernului SGG). Birocratia care ar fi eliminata ar duce la economii de 1,8 miliarde de euro si la investitii straine de 2,3 miliarde euro in 10 ani. Analiza, realizata contra-cost de firma Ernst Young, a identificat problemele IT din administratia publica, precum si 14 masuri pentru solutionarea acestora si vine la 10 ani dupa rasunatorul esec al strategiei eRomania din guvernarea PD-L.

Vedeta care a avut primul copil la 12 ani. Tatal ei organiza orgiile numite circ

Regina muzicii soul a cucerit milioane de oameni din intreaga lume cu talentul sau, insa viata personala a fost una dramatica. A avut primul copil la 12 ani, la 19 ani se casatorea si avea sa devina una dintre cele mai mari cantarete din istorie. Aretha Franklin, emblema a muzicii A cucerit 18 premii Grammy, .

Statul vrea sa cheltuie 2,4 miliarde de euro pentru digitalizarea serviciilor publice, in urmatorii 10 ani

Guvernul a elaborat o strategie prin care propune cheltuirea a circa 2,4 miliarde de euro pentru digitalizarea serviciilor publice, in urmatorul deceniu. Noua strategie vine in contextul in care au mai fost alocati bani si in trecut pentru acest deziderat, dar fara rezultate concrete.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )