Libnet.ro
UNICEF

15:00

Aceasta tehnica prin care apele pot fi purificate va juca un rol crucial in zone afectate de seceta

Playtech Playtech,
Aceasta tehnica prin care apele pot fi purificate va juca un rol crucial in zone afectate de seceta

Cercetatorii de la National University of Singapore NUS) au dezvoltat o noua modalitate de tratare a apelor menajere, care este mult mai simpla, mai ieftina si mai ecologica decat metodele. continuă pe Playtech

DOCUMENT: Guvernul aproba astazi proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta cu inca 30 de zile

Guvernul se reuneste vineri in sedinta, de la ora 10. 00, pentru a a aproba proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta pe teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile, incepand din 14 decembrie, a anuntat seful DSU Raed Arafat, potrivit News.

Dan Negru, acuzat de rasism pe nedrept. Cea mai stupida situatie prin care a trecut vedeta Antena 1

Este unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune, insa de-a lungul carierei sale a avut parte si de momente mai putin placute. Dan Negru a povestit cum a fost acuzat de rasism pe nedrept. Asta-i, clar, cea mai stupida situatie prin care a trecut vreodata vedeta de la Antena 1. Cum a fost Dan .

MFP: Schema de ajutor de stat prin care sunt finantate cheltuielile cu salariile pentru investitiile noi, redeschisa

Ministerul Finantelor Publice anunta mediul de afaceri ca se pot depune cereri pentru finantare in baza Hotararii de Guvern pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor noi, care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca, conform unui comunicat trimis redactiei.

MFP: Schema de ajutor de stat 3322014, prin care sunt finantate cheltuielile cu salariile pentru investitiile noi, a fost redeschisa

Ministerul Finantelor Publice anunta mediul de afaceri ca se pot depune cereri pentru finantare in baza H. nr. 3322014 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor noi, care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Proiectul prin care Apple vrea sa faca din internet un loc cu adevarat privat

Pentru mai mult de trei decenii, cea mai importanta baza a Internetului a pus in pericol confidentialitatea si securitatea celor cateva miliarde de oameni care il folosesc in fiecare.

Trump a semnat un decret prin care se acorda prioritate livrarilor de vaccinuri in SUA

Presedintele SUA Donald Trump a semnat marti un decret care, potrivit lui, va acorda prioritate livrarilor de vaccinuri in SUA inainte de export, subliniind faptul ca tara ar putea ramane fara doze dupa faza initiala de vaccinare, relateaza relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2025 seconds )