Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acest nou combustibil pentru rachete va polua mai putin in viitor

Playtech Playtech,
Acest nou combustibil pentru rachete va polua mai putin in viitor

Un startup, numit NewRocket, spune ca a dezvoltat un nou tip de combustibil pentru rachete care este mai curat, dar si mai usor de controlat decat orice este folosit in industria spatiala in. continuă pe Playtech

Brexit: Cu mai putin de o luna inainte de ruptura si un acord e inca departe

La mai putin de o luna pana la separare, Londra si Bruxelles isi joaca ultimele carti pentru a ajunge la un acord post-Brexit si astfel sa scape de un no deal devastator, generand tensiuni in cadrul celor 27 de state membre ale SUE, potrivit AFP.

Eurostat: Romania aloca prea putini bani pentru sanatate, de 5 ori mai putin decat media UE

Romania a alocat in anul 2018 pentru sanatate doar 580 de euro pe cap de locuitor, aceasta fiind cea mai mica suma inregistrata in randul satelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

OMS, avertisment de ultima ora pentru omenire: Vom trai din nou acelasi lucru sau chiar mai rau

Mike Ryan, directorul Programului pentru Urgente Sanitare al OMS, a tras un mare semnal de alarma cu privire la riscul ca omenirea sa se confrunte cu viitoare noi pandemii, daca nu invata din greselile celei actuale, a relatat luni, agentia Reuters, citata de Agerpres. Amnezia pare sa cuprinda lumea Expertul de la Organizatia Mondiala a .

OMS, ingrijorata pentru ca lumea poate risca noi pandemii din cauza amneziei Covid. Vom trai din nou acelasi lucru sau chiar mai rau in timpul vietilor noastre

Mike Ryan, directorul Programului pentru urgente sanitare al OMS, a precizat, luni ca oamenii risca si alte pandemii daca sufera de amnezie si nu invata din criza actuala de coronavirus,.

Decembrie si extremele climatice - De la peste +23 de grade, pana la mai putin de -30

Decembrie a fost in ultimii ani o luna mult mai calda decat era in anii 70 sau 80, 2019 si 2015 aducand abateri de peste 3 grade fata de media normala a temperaturii. Cea mai ridicata temperatura de decembrie a fost in 1985, la Campina, cand s-au inregistrat 23,4 grade, iar cea mai mica temperatura a fost de -34,5 la intorsura Buzaului, in ziua de Craciun a anului 1998. Si la munte poate fi uneori foarte cald: de exemplu la Vf Omu au fost 9 grade, iar la Predeal peste 15.

Avertisment OMS: Vom trai din nou acelasi lucru sau chiar mai rau in timpul vietilor noastre

Mike Ryan, directorul Programului pentru urgente sanitare al OMS, a avertizat luni ca omenirea risca viitoare pandemii daca sufera de amnezie si nu invata din criza actuala de coronavirus, informeaza Agerpres.

Romania a alocat pentru Sanatate cei mai putini bani din UE. Date oficiale Eurostat

Romania a alocat in anul 2018 pentru sanatate doar 580 de euro pe cap de locuitor, aceasta fiind cea mai mica suma inregistrata in randul satelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )