Libnet.ro
UNICEF

10:45

Domeniul mai putin popular pe care pandemia l-a dezvoltat extrem de rapid

Playtech Playtech,
Domeniul mai putin popular pe care pandemia l-a dezvoltat extrem de rapid

Cresterea vanzarilor de jucarii sexuale, cresterea numarului de conturi OnlyFans si normalizarea masturbarii ca parte a sanatatii si a bunastarii zilnice au fost unele dintre. continuă pe Playtech

Imunitatea in fata COVID-19 poate tine pana la cinci luni. Un studiu arata ca persoanele care au fost deja infectate sunt cu 83% mai putin predispuse sa se reinfecteze

Faptul ca persoanele care s-au infectat deja cu SARS-CoV-2 devin imune in fata bolii este deja cunoscut, mai putin stiut este insa intervalul de timp in care ele nu pot face boala. Un studiu recent, realizat de.

Mai putin de 20% dintre angajatii UMF Timisoara apar pe liste ca fiind dispusi sa se vaccineze

Mai putin de 20% dintre angajatii Universitatii de Medicina din Timisoara apar pe listele oficiale ca exprimandu-si disponibilitatea de vaccinare, in cazul cadrelor didactice de la medicina din acest oras proportia fiind inca mai scazuta, de nici 13%.

CONSTANTA: Mai putin de jumatate dintre profesori doresc sa faca vaccinul anti-covid

Mai putin de jumatate din personalul didactic - 48,66% doreste sa se vaccineze anti-Covid-19, a anuntat Inspectoratul Scolar Judetean Constanta. Acesta a precizat ca in privinta personalului didactic auxiliar procentul este de 50,92%, iar in ceea ce priveste personalul nedidactic procentul este de 45%, potrivit News.

PICODI Salariul minim pe economie in intreaga lume: modul in care pandemia a afectat lucratorii cel mai putin platiti

Echipa Picodi. com a verificat cum s-a schimbat salariul minim in 2021 in mai multe tari si daca un astfel de salariu poate oferi un trai confortabil.

Debut greoi al etapei a doua de vaccinare in Salaj. Mai putin de jumatate din centre vor fi functionale

Vaccinarea anti-COVID-19 in etapa a doua a campaniei de imunizare va incepe in prima faza doar in patru centre, in care sunt organizate tot atatea puncte de vaccinare.

Mai putin de jumatate dintre profesorii din judetul Iasi vor sa se vaccineze anti-COVID

Profesorii ieseni sunt inca reticenti in ceea ce priveste vaccinarea impotriva COVID-19, dar numarul celor care vor fi de acord va creste, crede presedintele USLIP Iasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )