Libnet.ro
UNICEF

17:00

Zi istorica |Vaccinul Pfizer anti-Covid, aprobat curand in UE: cand incepe imunizarea in Romania

Playtech Playtech,
Zi istorica |Vaccinul Pfizer anti-Covid, aprobat curand in UE: cand incepe imunizarea in Romania

Vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNtech va fi autorizat in doar cateva zile la nivelul Uniunii Europene, asa ca autoritatile se pregatesc sa aduca primele doze si-n Romania. Uniunea. continuă pe Playtech

Coronavirus: Persoanele cu alergii la mancaruri, polen sau latex pot face vaccinul Pfizer, afirma CDC

Persoanele cu alergii la mancaruri, latex, polen sau la substante care nu intra in componenta serului pot face vaccinul Pfizer, arata Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA, anunta New York Times citat de Mediafax.

Vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea fi aprobat de Agentia Europeana a Medicamentului pe 21 decembrie. Cand vor fi vaccinati primii europeni

Agentia Europeana a Medicamentului EMA) ar putea aproba pe 21 decembrie vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de companiile Pfizer si BioNTech. in contextul apelurilor de a grabi procesul de autorizare,.

SUA a aprobat vaccinul Pfizer BioNTech impotriva COVID-19 pentru utilizarea de urgenta. Vaccinarea ar putea incepe saptamana viitoare

Vaccinul produs de companiile Pfizer si BioNTech anti-COVID-19 a fost autorizat de Administratia pentru Medicamente pentru utilizare de urgenta in Statele Unite. Urmatoarea etapa este ca milioane de doze sa fie.

Agentia Europeana pentru Medicamente, presata sa aprobe mai repede vaccinul Pfizer-BioNTech

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) este supusa unor presiuni tot mai mari din partea guvernelor europene, care ii cer sa aprobe mai repede vaccinul dezvoltat impotriva maladiei COVID-19 de grupul american Pfizer si de partenerul sau german BioNTech, in contextul in care campaniile de vaccinare au inceput deja in Marea Britanie si in Statele Unite, informeaza Reuters.

Klaus Iohannis, decizie istorica. E prima data in 6 ani cand face asta

Presedintele Klaus Iohannis merge intr-o vizita oficiala la Chisinau in Republica Moldova. Seful statului roman il va intalni pe presedintele ales, Maia Sandu. Este pentru prima data in 6 ani cand Klaus Iohannis face asta Klaus Iohannis merge in Republica Moldova in semn de sustinere a presedintelui ales, Maia Sandu. Sefii de stat se vor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )