Libnet.ro
UNICEF

10:30

Schimbari uriase in bursele europene. Toti au ramas fara cuvinte: s-a intamplat chiar azi

Playtech Playtech,
Schimbari uriase in bursele europene. Toti au ramas fara cuvinte: s-a intamplat chiar azi

In contextul in care negocierile pentru un acord post-Brexit intre UE si Marea Britanie nu a inregistrat niciun progres, bursele din Europa scad abrupt vineri. De asemenea, vaccinul impotriva coronavirus dezvoltat de GSK si Sanofi va fi gata abia peste un an de zile, dupa ce rezultatele initiale ale testelor au fost dezamagitoare. Schimbari majore . continuă pe Playtech

Ce a gasit Fuego intr-o zi, cand a intrat pe Facebook. Artistul a ramas fara cuvinte

Incredibil ce a gasit Fuego intr-o zi, cand a intrat pe Facebook. Artistul a ramas mut. Nu este pentru prima data cand Paul Surugiu are o astfel de surpriza. Despre ce este vorba, vedeti in articolul de mai jos. Fueo, asaltat pe reteaua de socializare de doamne si domnisoare care ar vrea sa ii fure .

A pus sare si zeama de lamaie pe tigaie, apoi a frecat-o. Rezultatul a lasat-o fara cuvinte

Cand ne gandim la alternative naturale de curatare, otetul si bicarbonatul de sodiu sunt primele optiuni care ne vin in minte. Desi fara dubii sunt eficiente, exista si alti doi agenti de curatare folositori pe care cu siguranta ii aveti in bucatarie: sare si lamaie. Sarea este incredibil de ieftina si versatila si, daca se .

A intrat in Vama cu un bolid de lux, dar a ramas fara el. Ce s-a intamplat cu masina de zeci de mii de euro

Cand iti doresti ceva cu adevarat, si ai si posibilitatile financiare, cumperi. Nu mai stai pe ganduri. Dar ce te faci cand afli ca bolidul de lux cumparat, este de fapt furat? Este si cazul unui italian cu un bolid de lux, un Porsche Macan. Si cu banii dati si cu Porsche Macan luat Povestea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )